23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Începe un nou turneu de 10.000 de dolari la Complexul Viva
Începe un nou turneu de 10.000 de dolari la Complexul Viva

Tenisul de cea mai bună calitate continuă în Galaţi. Oraşul de la Dunăre va găzdui cel de-al patrulea turneu internaţional din acest an. După un turneu destinat băieţilor au urmat două turnee feminine găzduite de Complexul Viva.
La începutul săptâmanii viitoare debutează un nou turneu destinat fetelor. Primele două favorite sunt gălăţence, Patricia Ţig şi Gabriela Talabă.
Florin Şipoş, directorul Complexului de Tenis Viva, a declarat: „Am avut rezultate foarte bune la primele două turnee şi am primit undă verde pentru cel de al treilea turneu. Avem suportul Federaţiei şi al Primăriei, astfel că putem organiza din nou o competiţie de cel mai înalt nivel. O avem ca favorită numărul unu pe Patricia Ţig şi mai avem o gălăţeancă pe tabloul principal, pe Gabriela Talabă. Avem jucătoare din Israel, Austria, Franţa, Italia, Germania. Este un tablou principal animat şi foarte spectaculos. Sunt bucuros că aceste turnee organizate de către noi le pot ajuta pe jucătoarele gălăţence. Cred că Patricia Ţig şi Gabriela Talabă vor fi stimulate şi de prestaţiile foarte bune ale jucătoarelor române la US Open. Aştept un turneu foarte spectaculos".
Numeroşii iubitori ai sportului alb din oraşul de la Dunăre nu au voie să scape un turneu feminin în care vor evolua jucătoare în ascensiune. Gălăţenii şi-ar dori ca turneul să fie câştigat de Patricia Ţig sau Gabriela Talabă. Ar fi frumos ca finala să se dispute între cele două sportive gălăţene.


Articole înrudite