25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalul ne aduce împreună. Un hobby, un sport, un stil de viaţă.
Handbalul ne aduce împreună. Un hobby, un sport, un stil de viaţă.

De-a lungul sezoanelor recente, România a performat la nivel de handbal. Fie că vorbim de ramura feminină, sau de cea masculină, performanţele handbalistice ale echipelor româneşti, precum şi a echipei naţionale sunt notabile. Sezonul acesta, la handbal feminin, CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor, iar HCM Baia Mare a fost eliminată în sferturile competiţiei de către campioana en titre a Ligii, Buducnost Podgorica. La nivel de naţională, am reuşit să obţinem la finele anului 2015 medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, precedată de calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, unde putem spune că avem şansa la o medalie.

Proiectul Handbalul ne aduce împreună îşi propune promovarea acestui sport în rândul tinerilor, prin jucători şi jucătoare tinere. Fiind un proiect iniţiat de suporteri, am fost plăcut surprinşi să vedem cu cât entuziasm au acceptat colaborarea persoanele contactate de noi. Putem spune în acest moment că peste 20 de jucătoare tinere de perspectivă şi consecrate în acelaşi timp, care reprezintă generaţia tânără cu succes în Liga Naţională de handbal feminin. Scopul acestui proiect este nu doar promovarea handbalului în rândul tineretului, ci şi promovarea tinerelor talente ale României, fapt care nu este realizat, din păcate. Împreună, ne dorim să schimbăm lucrurile în bine! Cei interesaţi vor putea găsi informaţii suplimentare la adresa de facebook https://www.facebook.com/handbalulneaduceimpreuna

Gălăţeanca Andreea Taivan, componentă a echipei CSU Danubius promovată în Liga Naţională, campioană mondială cu România junioare în 2014, s-a alăturat acestui proiect. Alte sportive care fac parte din acest program: Mădălina Zamfirescu, Ana Maria Tănăsie, Bianca Tiron. Susţinătorii acestui proiect sunt: Narcisa Lecuşanu, Oana Manea, Aurelia Brădeanu, Valentina Ardean Elisei, Horaţiu Paşca, Florin Pera, Mihaela Evi şi CS Olimpic Tg. Mureş.


Articole înrudite