21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSM Galați au pierdut primul amical
Handbalistele de la CSM Galați au pierdut primul amical
După o perioadă încărcată cu acumulări fizice, echipa de handbal feminin CSM Galați a intrat în etapa meciurilor amicale, foarte importantă pentru omogenizare cu trei săptămâni înaintea startului din Liga Florilor. Gălățencele, cu efectivul incomplet au cedat partida disputată în sala sporturilor Romeo Iamandi cu Gloria Buzău, una din echipele care vor reprezenta România în Cupa EHF, scor: 28-34 (8-18).
„A fost prima partidă de verificare din această vară și este normal ca echipa să nu evolueze la nivelul pe care mi-l doresc. Fetele noastre veneau după o perioadă de acumulări fizice, iar acest lucru nu avea cum să nu fie resimțit. Să ținem cont și de faptul că în formația noastră nu au evoluat Dana Corban, Ivana Djurovic și Katarina Mancic. Sunt convins că fetele vor fi la un nivel bun când va începe sezonul”, a declarat antrenorul Valeriu Costea.
Sârboaica Katarina Mancic a ajuns sâmbătă la Galați și de luni a început antrenamentele alături de noile coechipiere. Lotul de jucătoare va fi completat în cursul acestei săptămâni cu încă o jucătoare gălățeancă campioană mondială. CSM Galați va participa pe 11-12 august la turneul amical de la Rm. Vâlcea alături de Dacia Mioveni 2012, CSM Slatina și SCM Rm. Vâlcea, pe 16 august este program un joc test acasă cu Activ Prahova Ploiești, iar pe 19-20 august vor juca la Brăila unde mai participă SCM Craiova, Corona Brașov și Dunărea Brăila.

Articole înrudite