Handbalistele de la CSM Galaţi au mare nevoie de victorie Recomandat

Marți, 30 Martie 2021 12:12
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liga Florilor MOL la handbal feminin continuă în Sepsi Arena din Sf. Gheorghe unde se vor disputa partidele celei de-a 14 etape, penultima din turul sezonului 2020-2021. CSM Galaţi va întâlni miercuri de la ora 10.30 pe CSM Slatina. O partidă cu miză uriaşă pentru echipa antrenată de Alexandrina Soare, care are neapărat nevoie de o victorie pentru a mai putea spera la barajul de salvare la retrogradare.
„Ne aşteaptă un nou meci şi sperăm, ca de data aceasta, să avem un rezultat favorabil. Venim după un joc mai bun contra Rapidului, avem mai mare încredere în noi şi sunt sigură că miercuri, putem face un meci foarte bun. Suntem determinate să luptăm împreună până la final, pentru a reuşi să ne atingem obiectivul. Ne dorim enorm victoria”, ne-a declarat Cătălina Cioaric, una dintre cele mai experimentate jucătoare din tabăra gălăţeană.
După 13 etape, CSM Galaţi ocupă locul 13 cu 7 puncte. Situaţia este foarte dificilă pentru fetele noastre, care se află la şase lungimi de adversara sa care ocupă locul 10 care menţine prezenţa în Ligă şi sezonul viitor şi la cinci de locurile 11 şi 12 care asigură prezenţa la baraj. Celelalte meciuri ale etapei: Activ Prahova Ploieşti - Minaur Baia Mare, SCM Craiova - Măgura Cisnădie, SCM Gloria Buzău - Gloria 2018 Bistriţa, Dacia Mioveni 2012 - HC Dunărea Brăila, HC Zalău - Rapid Bucureşti, SCM Rm. Vâlcea - CSU Cluj Napoca.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu