19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţeanca Crina Bianca Stase a cucerit titlul mondial la Astana
Gălăţeanca Crina Bianca Stase a cucerit titlul mondial la Astana

În perioada 29 iulie -2 august, la Astana, în Kazakstan, s-a desfăşurat cea de-a patra ediţie a Campionatului Mondial de Juniori I.K.O. Kyokushinkaikan Union şi a 1st Asia Open Kyokushinkai Karate Championship, la care au participat peste 600 de sportivi din 22 de ţări.

România a fost reprezentantă de o delegaţie formată din 5 sportivi conduşi Sensei Nicolaie Pănuţă 4 Dan, Vicepreşedinte Executiv FRKK şi antrenor al lotului Naţional de Kumite.

Sportiva Crina-Bianca Stase, care este legitimată la A. C. S. Triumf Dojo Galaţi a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la proba de kata, iar la kumite a obţinut locul 5, la categoria 16-17 ani - 55kg.

„M-am simţit foarte mândră că am putut să îmi reprezint ţara la un nivel atât de înalt. Emoţiile au fost mari în momentul în care imnul României cânta, iar bucuria pe care o simţeam este de nedescris! Am muncit mult pentru acest eveniment şi rezultatele au fost pe măsură!" ne-a declarat Crina Stase, care a fost însoţită la această competiţie de antrenoarea şi mama sa, Ana Cristina Stase.

Celelalte rezultate obţinute de sportivii tricolori: Albert Pănuţă -locul 3 la kumite, Alexandru Tănase -locul 4 la kumite, Irina Gheorghiţă -locul 5 kumite, Eduard Oprea -locul 7 kumite.

Sursa foto: Gruia Docan facebook


Articole înrudite