24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Florin Marin ştie cum poate să învingă Braşovul
Florin Marin ştie cum poate să învingă Braşovul

Oţelul - FC Braşov este un meci de totul sau nimic pentru gălăţeni. Fosta campioană a României nu are altă alternativă decât victoria, în vreme ce echipa pregătită de croatul Lokica are şi varianta egalului. Noul antrenor al Oţelului, Florin Marin, a urmărit cu atenţie echipa braşoveană în partida cu Astra, terminată la egalitate 1-1. Noul tehnician al echipei de la Dunăre ştie la ce să se aştepte de la formaţia care va vizita Galaţiul. Marin ştie şi ce aşteaptă de la elevii săi în meciul pe care îl consideră de 6 puncte.
„Primul joc este cel mai important din punctul meu de vedere. Braşovul a jucat cu 2 oameni mai puţin în meciul cu Astra şi a reuşit să scoată un punct. Echipa de sub Tâmpa este mult schimbată faţă de turul campionatului. Au fost aduşi jucători croaţi şi un antrenor care a imprimat echipei un stil de joc foarte agresiv. Este o echipă foarte bună în acest moment. Cu toate acestea eu sper să câştigăm partida de sâmbătă pentru că noi avem mai mare nevoie de victorie decât braşovenii. Este un joc de 6 puncte după părerea mea. Sper ca jucătorii să respecte ceea ce am stabilit şi atunci lucrurile vor funcţiona normal. Aştept în primul rând ca jucătorii să aibă o altă atitudine faţă de meciurile din primele două etape. Vreau să văd organizare, agresivitate şi determinare. Dacă vom avea toate aceste 3 atribute nu avem cum să nu obţinem toate punctele puse în joc”, a declarat Florin Marin - antrenor Oţelul Galaţi.
Florin Marin are probleme în alegerea primului 11. Cristian Cristea este accidentat, lui Matondo i-a sosit cartea verde, dar nu se ştie dacă antrenorul Oţelului îl va titulariza. Sissoko şi-a revenit după problemele musculare pe care le-a acuzat la începutul acestui sezon. În aceste condiţii formula de start a echipei de la Dunăre ar putea arăta astfel: Hotoboc - Solomou, Leca, Sissoko (Mişelăricu), Popescu - Dică, Sanaa - Iorga, Cernat, Hamroun - Tudorie (Matondo). Florin Marin nu a avut timp suficient pentru a pregăti foarte bine acest meci, dar experienţa îl poate ajuta pe tehnician să conducă Oţelul spre cel de al 3-lea succes în campionat.
Meciul Oţelul - FC Braşov se dispută sâmbătă de la ora 18:00 şi este găzduit de stadionul situat în cartierul Ţiglina 3.


Articole înrudite