24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Avem descoperite posturile de portar şi atacant”
„Avem descoperite posturile de portar şi atacant”

Rep.: - Aveţi emoţii înaintea unui nou început atât pentru dumneavoastră cât şi pentru echipa pe care o conduceţi?
Mihai Ciobanu: - Nu poate fi vorba despre emoţii. Este un început de retur şi obiectivul nostru pentru această primăvară este să urcăm până pe locul 10. Mai sus de atât nu se poate pentru că celelalte echipe s-au detaşat şi nu mai pot fi ajunse. Încercăm să ne propunem un target pe care să îl putem atinge. Îmi place să cred că noi suntem beneficiarii faptului că Oţelul 2 s-a retras din campionat şi o parte dintre componenţii lotului au venit la noi. Din vechiul lot au rămas jucătorii serioşi. Încercăm să omogenizăm lotul pentru ca la finalul campionatului să fim mulţumiţi de ceea ce am realizat”

Rep.: - Să înţelegem că orice rezultat în afară de victorie în partida de la Mangalia poate fi considerat nesatisfăcător?
Mihai Ciobanu: - Să nu o luăm chiar aşa. La ce zestre scăzută de puncte am acumulat în turul campionatului nu putem fi atât de pretenţioşi. Noi încercăm să acumulăm cât mai multe puncte. Meciul de la Mangalia este de 6 puncte pentru că întâlnim o contracandidată. Noi vizăm Victoria, dar suntem cu picioarele pe pământ şi conştientizăm faptul că echipa noastră este imprevizibilă. Avem jucători foarte tineri care pot avea evoluţii oscilante. Noi asigurăm continuitatea tinerelor speranţe de la Oţelul. Încercăm să fim şi un colac de salvare pentru tinerii de la Oţelul 2.

Rep.: - Sunteţi mulţumit de lotul pe care îl aveţi la dispoziţie sau aţi mai fi avut nevoie de jucători?
Mihai Ciobanu: - Nu pot să spun că sunt mulţumit. Este cert că la ora actuală avem două poziţii descoperite. Mă refer în primul rând la postul de portar unde avem doi băieţi tineri care îşi doresc mult să performeze, dar sunt cruzi. Ei nu au meciuri în picioare nici măcar la nivel de juniori. Al doilea post descoperit este cel de atacant. Nu am găsit până în acest moment un jucător care să întrunească calităţile unui atacant. Deocamdată nu-l avem. Asta nu înseamnă că nu vom încerca să folosim pe acest post jucători care pot îndeplini sarcinile vârfului de atac. Mai greu va fi la portar.

Rep.: - Mult succes şi să repetaţi la Mangalia victoria obţinută în prima etapă a campionatului. A fost de altfel şi singurul succes obţinut de echipă în campionat.
Mihai Ciobanu: - Am fost pe stadion la meciul din tur. Echipa gazdă a câştigat printr-o dublă a lui Daniel Sandu. A fost un meci spectaculos. Nu mai este aproape niciun jucator din cei care au evoluat în tur. Aştept acum să vad ce au înţeles componenţii lotului din pregătirea de iarnă. Important este să avem aceeaşi cadenţă, eu şi jucătorii.


Articole înrudite