09 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
După victoria cu FC Braşov, Oţelul a urcat în fotoliul de lider
După victoria cu FC Braşov, Oţelul a urcat în fotoliul de lider

Liga a 2-a la fotbal a programat în weekend partidele celei de-a 7-a etape. SC Oţelul a jucat duminică pe teren propriu la matineu cu FC Braşov. Roş-albaştrii lui Dorinel Munteanu au controlat jocul timp de 85 de minute. Mitoi a deschis scorul din careu mic în min.34 la o fază la care au mai contribuit Cîrjan şi Cisotti. Golgeterul Oţelului a dublat avantajul în min.59 cu un supergol, şut imparabil din afara careului. Echipa gălăţeană a avut iniţiativa şi în continuare, dar Cisotti a irosit o oportunitate de 3-0. Aşa cum s-a întâmplat şi la meciul cu Unirea Constanţa, finalul s-a jucat cu tensiunea ridicată după ce braşovenii au redus diferenţa în min.88. Oţelul a obţinut o victorie meritată şi rămâne neînvinsă după şapte runde.
„85 de minute am făcut o partidă perfectă, dar din nou am suferit în ultimele cinci minute şi asta trebuie să ne dea de gândit. Vreau să-mi felicit echipa, am obţinut o victorie mare împotriva unei contracandidate la promovare. Suntem pe primul loc, dar CSA Steaua are un meci mai puţin disputat. Pentru mine clasamentul nu este relevant, în această fază a competiţiei. Relevantă este concentrarea echipei de la joc la joc. Sunt convins că băieţii înţeleg şi cresc în joc şi în atitudine. S-au acomodat cu Liga a II-a, acum ştiu ce potenţial are echipa noastră”, a declarat Dorinel Munteanu.
Rezultat final: SC Oţelul Galaţi - FC Braşov 2-1 (1-0). Managerul tehnic Dorinel Munteanu a folosit 11-le: Dur-Bozoancă - Rus, Yabre, Azinovic, Nedelea - Neagu, Jardan, Cisotti - Mitoi, Cîrjan, Gorovei. Au mai intrat: Nica, Markovic, Maxim, Bokhaşvili, Panait. SC Oţelul ocupă locul 1 cu 15 puncte, podiumul fiind completat de Unirea Slobozia şi CSC Şelimbăr, ambele cu 14 puncte. Etapa viitoare, în weekendul 1-2 octombrie, oţelarii vor juca tot acasă cu Viitorul Pandurii Tg.Jiu. Până atunci, pe 28 septembrie, Oţelul va juca la Petroşani cu Jiul în play-off-ul Cupei României.


Articole înrudite