24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea vrea o medalie
Dunărea vrea o medalie

Dunărea anunţă un sezon extraordinar în vara lui 2014. Lucrurile s-au schimbat între timp, însă echipa gălăţeană are un lot mai valoros decât la începutul sezonului. Pentru hocheiştii de la Dunăre urmează partidele din semifinalele play-off-ului. Adversară le va fi campioana Corona Braşov. Cu un nou antrenor pe bancă, Cornel Chiriţă, Dunărea îşi propune cel puţin o medalie.
„Obiectivul nostru este să obţinem o medalie. Este adevărat că la începutul sezonului, obiectivul a fost să disputăm finala campionatului, însă pot să spun că nu suntem departe de acest lucru. Până la urmă, jucăm semifinalele campionatului şi, chiar dacă întâlnim campioana, avem şansa noastră. Semifinalele vor fi foarte disputate, pentru că şi Progym Gheorgheni s-a întărit şi vrea să dispute finala. Echipa noastră are un nou antrenor. Cornel Chiriţă a fost mulţi ani căpitanul naţionalei şi experienţa de jucător ar trebui să-i fie folositoare. Tot la fel de adevărat este că nu toţi foştii mari jucători au fost şi antrenori valoroşi. Sper că echipa noastră să facă două partide bune cu formaţia campioană. Sper şi ca suporterii să vină în număr mare la patinoar, pentru că ajutorul lor ar putea fi decisiv pentru formaţia noastră”, a declarat Mihai Brandabur, director general CSM Dunărea.
Meciurile dintre Dunărea şi Corona Braşov se joacă sâmbătă de la ora 15:30 şi duminică de la ora 17:30, pe patinoarul artificial. Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe sistemul cel mai bun din 5 meciuri. Echipa care ajunge la 3 victorii se califică în finala campionatului.


Articole înrudite