23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorin Butunoiu vrea condiţii normale la stadionul Dunărea
Dorin Butunoiu vrea condiţii normale la stadionul Dunărea

Metalosport şi-a disputat meciurile din turul campionatului de pe teren propriu pe stadionul Dunărea. Dacă suprafaţa de joc s-a prezentat cât de cât în condiţii bune, recuperarea jucătorilor după efortul depus nu a putut fi făcută din cauza lipsei apei calde. Din păcate problemele nu au putut fi rezolvate, ba mai mult au survenit dificultăţi şi în furnizarea apei reci.
Dorin Butunoiu - preşedinte Metalosport Galaţi: „Eu nu am cerut decât condiţii normale pentru se pregăti nişte sportivi indiferent cine ar fi aceştia. Din păcate stadionul Dunărea se află în colaps. Este un dezastru ce se întâmplă acolo. Apă caldă nu a fost deloc în sezonul de toamnă, iar din decembrie nu mai avem nici apă rece. Vestiarele sunt într-o stare foarte proastă. Sala de forţă nu poate fi utilizată pentru că este un miros îngrozitor acolo şi nu se poate face nimic. Ce să mai spun despre suprafaţa de joc? Gazonul este execrabil şi norocul nostru este că există terenul sintetic unde se pot face antrenamente. Tribunele sunt inexistente practic. Mi-aş dori să se facă ceva pentru ca bazele sportive să fie în condiţii normale de funcţionare. Nu cere nimeni perfecţiunea, dar trebuie să existe condiţii normale pentru sportivii de performanţă. Au venit echipe precum Dinamo 2 sau Delta Tulcea şi a trebuit să ne cerem scuze că nu se poate face duş după meciuri. Am şi fost reclamaţi la Federaţie şi am fost chiar avertizaţi că dacă nu vom rezolva problema apei calde, stadionul Dunărea nu va mai fi omologat pentru meciuri de liga a 3-a. Eu am adus o tabelă de marcaj, o canapea, nişte scaune, un birou, dar nu este baza mea şi nu pot face investiţii acolo. Cred că persoanele care se ocupă de bazele sportive din Galaţi trebuie să rezolve această situaţie”.
Metalosport vrea să dispute meciurile din retur pe arena Zoltan David care beneficiază de toate condiţiile necesare performanţei. Preşedintele Dorin Butunoiu este convins că se va înţelege cu conducerea Oţelului pentru ca echipa sa să joace pe fostul stadion Ancora.


Articole înrudite