24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
David Asandei - antrenor United Galaţi: „Ratarea calificării în semifinalele campionatului ar fi un dezastru!”
David Asandei - antrenor United Galaţi: „Ratarea calificării în semifinalele campionatului ar fi un dezastru!”

Rep.: - Întâlnirea dintre United şi Dunărea Călăraşi devenit dramatică după ce primul meci a fost a câştigat de călăraşeni. Vă aşteptaţi la acest eşec?

David Asandei: - Nu mă aşteptăm să pierdem, pentru că noi nu fusesem învinşi până acum de Dunărea. Pot să spun, însă, că gazdele nu au practicat un joc ortodox şi au jucat mult peste limita regulamentului. Arbitrii Gherman şi Ivănescu din Bucureşti au închis ochii şi de exemplu Ovidiu Tudose s-a ales cu o accidentare care nu-i va permite să evolueze în meciul din această seară. Cireş a ieşit şi el accidentat, dar a fost recuperat. Jucătorii Dunării au jucat la intimidare şi au dorit să ne şi descompleteze echipa pentru partidele de la Galaţi. Jucătorii mei nu s-au putut concentra foarte bine în aceste condiţii şi am fost înfrânţi. Mă aşteptam ca echipa din Călăraşi să fie ajutată, pentru că echipa naţională joacă aproape toate meciurile în sala Dunării. Nu mă aşteptam însă să li se permită un joc atât de dur. Sunt de 8 ani în futsal, dar nu am mai văzut aşa ceva.

 

Rep.: - Să înţelegem că veţi răspunde cu aceeaşi monedă în meciul sau meciurile de la Galaţi?

David Asandei: - Nici vorbă de aşa ceva. Eu le-am spus jucătorilor că trebuie să fim concentraţi sută la sută doar la joc. Vom aduce jucători de la echipa a doua, pentru că avem trei absenţe importante. Bâgu se află în refacere după operaţie, Jovanovic abia şi-a scos piciorul din ghips, iar Tudose nu s-a refăcut după accidentarea suferită în partida de la Călăraşi. Trebuie să ne gândim doar la victorie. Noi nu evoluăm dur, ci practicăm un joc tehnic. Vrem ca joi seara, de la ora 18:00, să oferim un spectacol frumos şi să ne impunem, pentru că suntem mai valoroşi decât adversarii. Am încredere că vom câştiga în această seară, pentru ca vineri să disputăm meciul decisiv. Aşteptăm un public numeros în această seară de la ora 18:00 în Sala Sporturilor Dunărea.

 

Rep.: - Ar fi un dezastru necalificarea în semifinale? Aţi făcut investiţii în jucători faţă de anii trecuţi...

David Asandei: - Ne -am dorit mult să jucăm finala campionatului şi pentru acest lucru am transferat jucători străini de valoare. Toată munca s-ar duce însă pe Apa Sâmbetei dacă nu ne vom califica în semifinale. Trebuie neapărat să câştigăm meciurile de joi şi vineri pentru a forţa apoi calificarea în finala campionatului.


Articole înrudite