24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dalibor Dixon Destanovic: "Sunt mulţumit cu anumite lucruri, cu unele nu. Trebuie să lucrăm la antrenamente ce nu a fost bine"
Dalibor Dixon Destanovic: "Sunt mulţumit cu anumite lucruri, cu unele nu. Trebuie să lucrăm la antrenamente ce nu a fost bine"

Juniorii clubului Phoenix au fost angrenaţi în weekend în competiţii la categoriile Under 13 şi Under 16. Primii au intrat pe teren băieţii Under 13 pregătiţi de Dalibor Destanovic şi Cristina Nini la Bucureşti unde au obţinut rezultatele: 84-19 cu Dinamo CSS 6 şi 24-81 cu ACS Dan Dacian Portocaliu. Lotul de jucători folosit: Matei Stanciu, Tudor Păncescu, Luca Arfire, Gabriel Dabija, Matei Boşneagă, Rareş Şerban, David Brăilescu, Sebi Boghean, George Sîrghe, Răzvan Dimachi, Răzvan Gârz, Anastasios Bondoc. Duminică, tot la Bucureşti, dar în sala Olimpia, fetele conduse de antrenorul Dalibor Destanovic au pierdut ambele meciuri: 46-70 cu Dan Dacian Portocaliu şi 41-68 cu Olimpia. Lotul utilizat: Ana Blăjanu, Maria Aurică, Antonia Gogu, Melania Elefteriu, Cristiana Mocănel, Georgiana Olteanu, Ioana Vlasie, Denisa Budin, Alexandra Caramatescu, Silvia Bogdan, Silvia Buţurcă, Daniela Mititelu şi Ştefania Balaş. "La ambele categorii am jucat împotriva unor adversari puternici. Dan Dacian a fost campion anul trecut. Copiii au jucat cu efort şi asta a fost o oportunitate de a vedea unde suntem în acest moment în comparatie cu echipele puternice. Din păcate, din cauza accidentărilor loturile nu au fost complete. În general sunt mulţumit cu unele lucruri, cu unele nu. În viitor trebuie să lucrăm la antrenamente ca să rezolvăm lucrurile rele. Fetele au jucat la fel ca la ultimul turneu. Schimbarea a fost că nu a jucat Larissa Chirilă şi în locul ei a fost o fată din 2007, Balaş Ştefania. Am avut 4 fete din 2007 în lotul prezent la Bucureşti. Şi la băieţi, de asemenea fără Mitrofan Florin, el nu a putut veni", a concluzionat Dalibor Dixon Destanovic, directorul Centrului de copii şi juniori Phoenix.
Colegii mai mari de la CSM Phoenix au disputat cel de-al doilea turneu din grupa a 3-a la Voluntari unde au reuşit o victorie, 79-29 cu ACS Shooting Stars Buftea şi au pierdut cu gazdele de la CSO Voluntari, scor 40-85. Antrenorul Cosmin Şerbănescu a rulat lotul: Cristian Câmpeanu, Robert Gheorghe, Alex Trandafir, Alex Şerban, Mario Hondrilă, Cosmin Răcuciu, Ştefan Munteanu, Rareş Gîrneaţă, Luca Crihană, Robert Rizea, Călin Brătescu, Dragoş Teleagă.

18 phoenix 2

 


Articole înrudite