24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSU Danubius vrea victoria cu SCM Craiova, ocupanta locului 2 din Ligă
CSU Danubius vrea victoria cu SCM Craiova, ocupanta locului 2 din Ligă

CSU Danubius Galaţi revine în faţa propriilor spectatori cu o partidă foarte dificilă în Liga Florilor la handbal feminin. Fetele antrenate de Vali Costea întâlnesc echipa de pe locul 2, SCM Craiova, singura echipă care a reuşit în acest sezon să învingă campioana CSM Bucureşti. În plus oltencele sunt calificate în semifinalele Cupei EHF, competiţie pe care şi-au propus să o câştige anul acesta. Chiar dacă vor avea în faţă un adversar extrem de dificil, handbalistele gălăţene cred că pot obţine cele trei puncte.

Elena Şerban – jucătoare CSU Danubius Galaţi: „Sperăm să facem un meci frumos, publicul să vină în număr cât mai mare să ne susţină şi să luăm cele trei puncte, de ce nu? Cred că atitudinea contează cel mai mult la meciul ăsta, să putem să facem un meci cât mai frumos”.
Andreea Mihart – jucătoare CSU Danubius Galaţi: „Noi trebuie în primul rând să ne gândim la noi şi la echipa noastră şi să abordăm meciul cu atitudine pozitivă. În echipă este o atmosferă bună. Şi sper să facem un meci bun şi de ce nu – jucăm acasă, cum a spus şi „Şerbi”, publicul este alături de noi ca la fiecare meci – putem lua cele trei puncte. Eu cred în asta”.
Dan Pantea – preşedinte CSU Danubius Galaţi: „Craiova este o echipă calificată în semifinalele unei cupe europene, care are în componenţă multe jucătoare de echipă naţională. Dar mai cred că şi echipa noastră este valoroasă, deşi suntem pe locul penultim. Ne vom juca şansa noastră, am încredere în fete şi în antrenor, suntem un colectiv unit şi ne dorim să câştigăm cel puţin un meci din cele două pe care le avem până la Paşti”

Partida dintre CSU Danubius Galaţi şi SCM Craiova se joacă sâmbătă de la ora 17:00, la Sala Sporturilor din Galaţi.


Articole înrudite