25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSU Danubius, Arcada şi Phoenix joacă în „triplaj” la Polivalentă
CSU Danubius, Arcada şi Phoenix joacă în „triplaj” la Polivalentă

Iubitorii sportului din Galaţi vor avea o zi încărcată sâmbătă. La sala Polivalentă Dunărea sunt programate numai puţin de trei meciuri. În deschidere, de la ora 16.30 va avea loc partida CSU Danubius Galaţi - ASC Corona Braşov, care contează pentru cea de-a 6-a etapă a Ligii Naţionale de handbal feminin. „Ne aşteaptă un joc foarte greu, în compania unei echipe foarte bune a campionatului şi cu un lot destul de echilibrat pe posturi. Vom încerca să ştergem imaginea ultimului meci din Giuleşti, printr-un joc mai bun şi mai exact. Ştim că va fi foarte greu dar sperăm să ne ridicăm la nivelul dorit de suporterii noştri pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare şi să ne susţină la fel în momentele mai puţin bune”, ne-a declarat jucătoarea Daciana Balaban. Echipa antrenată de Valeriu Costea ocupă locul 10 cu 6 puncte, în timp ce braşovencele se află pe 4 cu 12 puncte.
De la ora 18.30, Arcada va primi vizita celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, într-o partidă din cea de-a 5-a etapă a Diviziei A1 la volei masculin. Ambele echipe vin după victorii în etapa precedentă, echipa gălăţeană a învins pe Dinamo, la Bucureşti, scor 3-0 în timp ce băimărenii au furnizat surpriza depăşind acasă vicecampioana SCM U Craiova. Arcada porneşte favorită şi are şanse să urce cel puţin o poziţie în clasament.
Ziua polisportivă se va încheia cu baschet feminin. Phoenix va întâlni nou promovata SCM Timişoara, echipă la care evoluează şi fostul căpitan al echipei gălăţene din sezoanele precedente, Romina Filip. „Este primul an în Liga Naţională pentru adversara noastră, însă au o echipă cu jucătoare experimentate. La fel ca şi celelalte meciuri şi acesta va fi unul greu. Ne pregătim intens pentru acest duel şi sper să reuşim să le creăm probleme. Îmi doresc să avem lângă noi câţi mai mulţi suporteri pentru a ne sprijini”, ne-a declarat căpitanul echipei gălăţene, Alexandra Dumitrache.


Articole înrudite