23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSU, Arcada şi Phoenix joacă acasă
CSU, Arcada şi Phoenix joacă acasă

Iubitorii sportului din oraşul nostru vor fi privilegiaţi sâmbătă, când vor putea urmări nu mai puţin de trei meciuri la sala Polivalentă Dunărea. De la ora 12.00, se va disputa partida CSU Galaţi - Cimentul Bicaz, care contează pentru cea de-a XIII-a etapă a Diviziei A de handbal masculin. Studenţii lui Mihai Pantea au pierdut nemeritat derbiul din runda precedentă cu CSM Ploieşti şi acum vor să se răzbune pe echipa de pe penultimul loc şi să înscrie multe goluri. Echipa gălăţeană se află pe locul II în clasament, cu 27 de puncte, dar aşteaptă şi o decizie definitivă în cazul HC Argeş Piteşti - CSM Ploieşti. Comisia de Apel a dat un verdict, 10-0 la masa verde pentru HC Argeş şi un punct penalizare pentru ploieşteni, care însă mai au o cale de atac şi de aceea rezultatul nu a fost încă omologat.
După-amiază va avea loc un cuplaj atractiv. În deschidere, de la ora 17.00, Arcada va întâlni pe Dinamo, în cea de-a IX-a etapă a Diviziei A1 la volei masculin. Chiar dacă dinamoviştii se află pe treapta a treia a podiumului, băieţii lui Marian Apostu sunt hotărâţi să facă un meci mare şi să obţină cât mai multe puncte pentru a reintra în obiectiv.
Ziua sportului gălăţean se va încheia cu partida din Liga Naţională de baschet feminin, Phoenix U - CSU Alba Iulia. Oaspetele, care au un parcurs foarte bun şi în Liga Europei Centrale, pornesc cu prima şansă, dar fetele pregătite de Theodosios „Sakis” Paralikas vor să confirme şi să producă prima mare surpriză din retur.


Articole înrudite