23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Clubul Viva va găzdui 6 turnee internaţionale de tenis în 2015
Clubul Viva va găzdui 6 turnee internaţionale de tenis în 2015

Galaţiul tinde să redevină un oraş al tenisului. Clubul Viva a găzduit 3 turnee în 2014. Numărul competiţiilor internaţionale va creşte semnificativ în 2015.
Florin Şipoş – managerul sportiv al Clubului Tenis Viva, a declarat: „În 2015 vom avea parte de 6 turnee internaţionale. După succesul pe care l-am avut în 2014 ne-am hotărât să creştem numărul acestor competiţii. Primele turnee de la anul se vor desfăşura în luna mai. Este vorba despre două turnee futures destinate băieţilor. Organizăm în premieră turnee masculine la Complexul Viva. Vor urma două turnee de fete cu premii de 10.000 de dolari, după care va urma tot un turneu pentru fete, cu premii de 25.000 de dolari. Competiţiile internaţionale în aer liber se vor încheia cu Internaţionalele României pentru juniorii de 14 ani. Acest turneu se va organiza sub egida Tenis Europe. Ştiu că am vorbit şi despre un turneu de 50.000 de dolari, însă nu putem să-l organizăm deocamdată pentru că ar trebui să facem multe modificări pentru a respecta regulile Federaţiei Internaţionale de Tenis. Poate că vom putea să-l organizăm în 2016".
Clubul de tenis Viva stabileşte un record în România prin cele 6 turnee pe care le va organiza în 2015. Eforturile managerului sportiv, Florin Şipoş, dau roade şi Galaţiul a devenit un punct important pe harta tenisului de câmp din Europa. Simona Halep i-a făcut pe copii să se întoarcă la tenis. Galaţiul are o bază de nivel european, dar oraşul de la Dunăre ar trebui să aibă şi mai multe terenuri. Oraşul de la Dunăre ar putea deveni Centru de Excelenţă în 2015, ceea ce ar da un şi mai mare imbold celor care vor să practice sportul alb.


Articole înrudite