23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Club Municipal Dunărea va participa în întrecerile judeţene”
„Club Municipal Dunărea va participa în întrecerile judeţene”

Dispariţia echipei de seniori de la FCM Dunărea a adus multă tristeţe în lumea fotbalului gălăţean. Faptul că a fost creată Asociaţia Club Sportiv Municipal Dunărea face ca sectorul juvenil să fie bine reprezentat.
Liviu Ciubotariu, preşedintele AJF Galaţi, a declarat: „Este regretabil că a dispărut echipa de seniori de la FCM Dunărea. Noua echipă va participa în campionatul judeţean de juniori C, D, E şi mai mici şi sper să reuşească să participe şi în campionatele naţionale la juniorii A şi B. Sunt probleme juridice, de statut şi de schimbare de nume. Nu cred că vor fi probleme, pentru că totul va fi legal şi regulamentar. Tocmai din acest motiv nu putut fi înscrisă şi echipa de seniori. La noi nu sunt probleme pentru că Steaua Dunării era afiliată la AJF Galaţi şi schimbarea de denumire nu afectează. Păstrarea centrului de copii şi juniori reprezintă un succes. La momentul actual la Dunărea există mulţi copii legitimaţi şi pentru ei ar fi fost o dramă ca şi sectorul juvenil să fie desfiinţat".
FCM Dunărea a murit, însă Asociaţia Club Municipal Dunărea trăieşte şi va scoate în continuare jucători care pot avea un cuvânt greu de spus atât în fotbalul gălăţean cât şi în cel românesc. Rămâne doar ca Federaţia să dea undă verde şi clubul gălăţean să poată participa şi în întrecerile juniorilor A şi B.


Articole înrudite