24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cernat nu vrea la Steaua şi nici la naţională
Cernat nu vrea la Steaua şi nici la naţională

Revenirea Oţelului a însemnat de fapt reîntoarcerea lui Cernat la forma care l-a consacrat. Decarul echipei gălăţene a făcut două partide excelente cu Steaua şi Viitorul, şi atunci au apărut speculaţii cu privire la trecerea căpitanului Oţelului la echipa campioană. Digisport a prezentat un interviu în care Cernat s-ar fi autopropus la formaţia patronată de Gigi Becali. Căpitanul gălăţenilor a ţinut însă să lămurească lucrurile.

„M-a deranjat ce a apărut la Digi. Eu am spus ceva şi ei au tăiat şi de acolo a rezultat că mă autopropun la Steaua. Eu nu am să fac niciodată aşa ceva. Nu îmi stă în caracter să mă autopropun la o echipă. Eu ştiu ce am spus şi m-a deranjat că au fost 15 întrebări şi jumătate dintre acestea au fost dacă mă duc la Steaua. Eu am spus: «Ei cred că eu ar trebui să joc la mijlocul terenului la Steaua», şi pe post a apărut fraza fără primele 4 cuvinte. Pe mine nu m-a contactat nimeni de la Steaua, aşa că discuţia nu are rost. Am văzut că un cotidian mă dădea la Dinamo. Eu voi rămâne la Oţelul cât am contract, după care voi vedea. Să rămânem noi în prima ligă, şi apoi vedem ce facem. Despre naţională nu pot spune nimic. Mi-e greu să cred că voi mai ajunge în echipa reprezentativă. Cred că acolo este format deja un grup stabil şi nu are rost să-l deranjez eu. Echipa României se află foarte aproape de calificarea la campionatul european şi eu le voi ţine pumnii să se califice. Sunt convins că vor juca la anul în Franţa la turneul final al campionatului european de fotbal”, a declarat Florin Cernat.

Din păcate, Florin Cernat nu şi-a continuat evoluţiile foarte bune şi în partida de la Mediaş. Decarul Oţelului a irosit două ocazii imense şi a spulberat practic şansele echipei sale în salvarea de la retrogradare. Ce se va întâmpla cu Florin Cernat din vară este greu de spus în acest moment. Dacă „Diamantul” ar fi fost în toamnă în forma fizică pe care o arată acum, cu siguranţă că echipa de la Dunăre avea mai multe puncte în clasament. Un lucru este însă cert: Cernat va juca până la capăt pentru echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Oţelul cu Florin Cernat, căpitan, va încerca să acumuleze cât mai multe puncte şi să părăsească liga 1 cu capul sus.


Articole înrudite