27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Avântul s-a impus la Paşcani, Sporting şi Metalosport au cedat la limită
Avântul s-a impus la Paşcani, Sporting şi Metalosport au cedat la limită

Liga a III-a a programat miercuri jocurile unei noi etape. Toate cele trei echipe gălăţene au evoluat în deplasare. Avântul Valea Mărului şi-a continuat seria evoluţiilor foarte bune din retur şi a obţinut încă o victorie, la Paşcani. Gazdele au deschis scorul cu un gol norocos în min.45, dar vălmărenii nu au renunţat, au revenit spectaculos şi au întors soarta meciului cu dubla lui Ionuţ Cristian. Rezultat final: CSM Paşcani - Avântul Valea Mărului 1-2 (1-0). Antrenorii Valentin Cramer şi Cătălin Curteanu au folosit formula: Chiriţescu - Căldăraru, Popa, Sava, Vîrlan, Bogoş, Frunză, Gîrleanu, Cristian - Anastasie, Roşu. Au mai intrat: Dodan, Petică, Curteanu, Bălan. Avântul se află pe locul VII cu 36 de puncte şi runda viitoare va primi vizita celor de la Ştiinţa Miroslava.
Sporting Lieşti a întâlnit pe SC Bacău. Cele două echipe au oferit un meci cu răsturnări spectaculoase de scor, gazdele au deschis scorul, lieştenii au condus cu 2-1 la pauză dar băcăuanii au avut ultimul cuvânt cu golul victoriei în min.89 din penalti. În ciuda înfrângerii, Sporting se menţine pe locul V cu 37 de puncte.
Tot la limită a cedat şi Metalosport la Miroslava. Ştiinţa a condus cu 1-0, Milea a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri dar gazdele au mai înscris o dată cu şapte minute înainte de final, obţinând cele trei puncte. Metalosport ocupă locul XI cu 22 de puncte.


Articole înrudite

Peste 1300 de pompieri, militari şi jandarmi acţionau joi, 26 septembrie 2024, cu 200 de utilaje p ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi