23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Arcada şi-a respectat blazonul şi s-a calificat în sferturi
Arcada şi-a respectat blazonul şi s-a calificat în sferturi

Cuplajul programat sâmbătă după-amiază în sala Polivalentă Dunărea a fost deschis cu volei masculin. S-au aflat de o parte şi de cealaltă a fileului formaţiile CS Arcada Galaţi şi VCM LPS Piatra Neamţ, care s-au duelat pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei României. După ce au avut mari emoţii în tur sub Pietricica, unde s-au impus foarte greu, abia în tie-break şi asta după ce au revenit de la 0-2, gălăţenii au intrat pe teren motivaţi şi concentraţi şi au obţinut o victorie lejeră. Cu Bartha la pupitru, Arcada a atacat necruţător prin Zupanc, care a avut destule reuşite şi din linia a II-a, Radovic, pe centru sau Dumitrache pe extremă. Foarte bine, deşi a intrat pe parcurs, a evoluat şi Paşcan.
„Sunt mulţumit că băieţii m-au ascultat şi nu au mai repetat greşelile din tur. Ne-am atins un prim obiectiv şi ne-am calificat în faza următoare, unde vom întâlni deţinătoarea Cupei şi campioană naţională en-titre, VCM Tomis Constanţa, în februarie 2015. A fost o repetiţie utilă pentru noi înaintea startului de campionat”, ne-a declarat la finalul meciului antrenorul principal al echipei gălăţene, Marian Apostu.
Rezultat final: CS Arcada Galaţi - VCM LPS Piatra Neamţ 3-0 (25-14, 25-13, 25-16). Formula folosită: Barha, Dumitrache, Zupanc, Cristudor, Radovic, Cosic, Ghimeş-libero. Au mai evoluat: Paşcan şi Martin. Divizia A 1 va debuta la sfârşitul acestei săptămâni. Arcada va juca duminică 12 octombrie în Capitală, cu CSM Agronomia, partida fiind televizată de canalul DigiSport.


Articole înrudite