25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Arcada începe bătălia pentru titlu, CSU atacă promovarea
Arcada începe bătălia pentru titlu, CSU atacă promovarea

Arcada Galaţi va începe sâmbătă noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin. După ce au câştigat în urmă cu o săptămână la Ploieşti Supercupa României, 3-1 cu ACS VM Zalău, voleibaliştii antrenaţi de Nicolai Jeliazkov şi Marian Apostu, se numără printre favoriţii la câştigarea titlului în acest an. Ar fi primul titlu pentru Arcada în campionatul naţional de volei masculin, după ce, în sezonul trecut, echipa gălăţeană a cucerit în premieră Cupa României. Cu un lot îmbunătăţit faţă de sezonul trecut, conducerea echipei invită toţi iubitorii de volei din Galaţi la meciul de debut în noul sezon, sâmbătă, de la ora 18.30 cu CSM Bucureşti. „Ne-am străduit mult în această vară să construim echipa, care să fie una dintre cele mai bune din România. Şi sigur că echipa este pentru fani, pentru spectatori. M-aş bucura mult să vină să ne vadă, să ne sprijine când vom câştiga... sper să nu pierdem, dar vor fi şi momente dificile. Jucătorilor le face plăcere să joace cu sala plină şi va fi foarte bine pentru noi să simţim sprijinul din partea publicului”, a declarat antrenorul principal de la Arcada.
Publicul gălăţean are acum un motiv în plus să sprijine echipa Arcada. Macedoneanul Filip Despotovski a obţinut recent cetăţenia română şi ar putea debuta curând şi la echipa naţională a României. „Sunt aici deja de 9 ani. Cum să zic, mai mult am stat aici, mi-am făcut şi mulţi prieteni, mai mult am stat aici decât în ţara mea”, a declarat Despotovski, care începe sâmbătă cel de-al treilea sezon în tricoul echipei gălăţene.
Tot sâmbătă se va da startul şi în Divizia A2 feminin. CSU Galaţi şi-a fixat ca obiectiv promovarea şi va debuta în noul sezon pe teren propriu cu CS Medgidia. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00 în sala Siderurgistul.


Articole înrudite