24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Replică dură din interiorul USR pentru demisionarul Daniel Zinica: Ţi-ai dat "doar un pic" demisia
Replică dură din interiorul USR pentru demisionarul Daniel Zinica: Ţi-ai dat "doar un pic" demisia

Ar fi de plâns dacă n-ar fi subiect politic, însă aşa, nu putem decât să râdem cum unii din anumite partide îşi dau demisia, dar rămân cu veniturile, avantajele şi alte funcţii în forurile de conducere oferite de partid.
Cam asta ar fi situaţia şi cu Daniel Zinica, proaspăt demisionar din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a USR Galaţi, supărat din cauza unor ”jocuri de culise” şi ”interese personale”, dar care rămâne pe toate celelalte funcţii.
Pe surse, am aflat că Daniel Zinica a primit replici ironice pe grupurile interne ale USR şi nimeni nu s-a umflat de plâns că liderul de la municipiu şi-a dat demisia.
Una dintre cele mai usturătoare replici ar fi venit din partea deputatului USR Galaţi, Bogdan Rodeanu, spunându-i ca şi-a dat demisia ”doar un pic” câtă vreme îşi păstrează toate celelalte funcţii de decizie.
”Ţi-ai dat "doar un pic" demisia. Ai rămas în continuare membru al Biroului Judetean, deci, decizi în continuare pentru USR Galaţi. Eşti în continuare Consilier Local USR. Eşti în continuare membru USR. Ai renunţat la ceea ce nu puteai construi şi organiza ca mişcare politică, la filiala municipală. Totul e mai simplu de acum înainte pentru tine. Mi-ai spus ce va urma. Vei face circ. O să rezistăm cum am rezistat şi în alte dăţi. Miza acum e mult mai mare pentru USR, dar şi pentru ţară. Pentru PSD, asemenea. Nu-ţi doresc succes în politică. E de datoria vechilor tăi "prieteni" să o facă... în continuare”, a fost replică lui Bogdan Rodeanu adresată demsionarului ”doar un pic” Daniel Zinica (foto ↓).

De altfel, de mai bine de jumătate de an se vobeşte pe la colţuri că Daniel Zinica va urma calea fratelui său, Silviu Zinica, primarul comunei Smârdan, dar şi a senatorului USR Galaţi, Andrei Postică, şi va sări în barca PSD.
Contactat telefonic pentru a confirma această replică, deputatul Bogdan Rodeanu a declarat că nu comentează asupra discuţiilor interne şi că acum organizaţia USR Galaţi este concentrată pe două fronturi: ajutorarea sinistraţilor din judeţul Galaţi, greu încercaţi de inundaţii, cât şi pe campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.


Articole înrudite