27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cristian Dima: Am încredere că dreptatea va învinge!
Cristian Dima: Am încredere că dreptatea va învinge!

Fostul preşedinte Traian Băsescu, o personalitate care a primit la un moment dat încrederea a milioane de români, şi-a exprimat sprijinul pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale. „Dacă ar fi să aleg dintre aceştia toţi, este clar că cel mai echipat pentru funcţia de preşedinte este Ciucă. Din punct de vedere al experienţei... este clar că el este cel mai bun”, a declarat Traian Băsescu într-o intervenţie televizată.
Şi Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, are încredere în candidatul Nicolae Ciucă, subliniind că dreapta trebuie să guverneze nu doar Bucureştiul, ci întreaga ţară.
Într-o perioadă extrem de periculoasă pentru securitatea globală, România are nevoie de un preşedinte care să asigure stabilitate, echilibru şi progres. Personalităţi care au fost susţinute de milioane de cetăţeni au încredere în capacitatea generalului Nicolae Ciucă de a fi acel lider. Experienţa sa vastă şi viziunea clară îl recomandă ca fiind cel mai bine pregătit să garanteze echilibrul puterilor în stat şi stabilitatea naţională.
Într-un context internaţional din ce în ce mai tensionat, Vladimir Putin a schimbat doctrina nucleară a Rusiei, făcând clar că Moscova îşi rezervă dreptul de a folosi arme nucleare chiar şi în cazul unui atac convenţional asupra teritoriului său. Această schimbare ridică noi ameninţări la adresa păcii globale, iar România are nevoie de un lider care să navigheze cu succes aceste ape tulburi.
Puterea şi viitorul României depind de stabilitate, pace şi predictibilitate. Nicolae Ciucă este omul care poate asigura un echilibru real al puterilor în stat, într-o perioadă în care ameninţările externe şi riscurile sunt mai mari ca niciodată. Aşa cum atâţia români au constatat, şi cum au remarcat personalităţi care au primit la un moment dat încrederea milioanelor de cetăţeni, Nicolae Ciucă este cel mai bine pregătit să fie preşedintele României.
Dreptatea va învinge, iar România va avea un lider care va aduce stabilitate şi siguranţă pentru toţi cetăţenii săi.


Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi