21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima: "Viitorul poate arăta mai bine dacă ne implicăm activ în proiecte care susţin protejarea mediului"
Preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima: "Viitorul poate arăta mai bine dacă ne implicăm activ în proiecte care susţin protejarea mediului"

Zilele trecute a avut loc în întreaga ţară campania de ecologizare iniţiată de "Let’s do it, Romania!". Principalul scop al acestei campanii a fost acela de a conştientiza populaţia României cu privire la pericolul pe care îl reprezintă poluarea asupra mediului. Acţiunea iniţiată de "Let’s do it, Romania!" reprezintă un concept unic pentru ţara noastră, care adună românii din toate categoriile sociale şi actori din toate sferele economice în jurul unui obiectiv comun: protejarea mediului.

Printre gălăţenii cu notorietate care au participat în Galaţi la această campanie s-a aflat şi preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima, alături de mai mulţi membrii ai partidului. "Alături de colegii mei din ALDE Galaţi, dar şi de colegi din toate filialele din ţară, am participat la această acţiune de ecologizare. Alături de peste 200 de membri ai filialei ALDE Galaţi, printre care mulţi reprezentanţi ai organizaţiei de tineret, TLDE Galaţi, ne-am implicat în ecologizarea falezei inferioare din municipiul Galaţi. De asemenea, colegi din mai multe organizaţii din judeţ au desfăşurat acţiuni de colectare a deşeurilor în comunele lor. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru că au răspuns invitaţiei pe care le-am adresat-o, de a participa la această acţiune. Deopotrivă, am avut alături reprezentantele organizaţiei de femei, care au dorit să se implice în această acţiune civică. Consider că e un gest de responsabilitate socială, în primul rând, care sper să fie urmat de colegii de generaţie si nu numai. Mă bucur că ministerul Mediului, coordonat de ministrul ALDE Graţiela Gavrilescu, s-a implicat activ în acest proiect. Ministrul Gavrilescu a fost printre principalii promotori la nivel naţional ai iniţiativei lansate de «Let’s do it, Romania!». Ministrul Graţiela Gavrilescu a transmis un mesaj clar, şi anume că ALDE, ca partid de guvernare, conştientizează că puterea exemplului poate da rezultate imediate, determinând tot mai mulţi oameni să se implice în acţiuni care vizează protecţia mediului. Implicarea dovedită de cetăţeni ar trebui să determine autorităţile ca pe viitor să fie suficient de performante, astfel încât gestionarea deşeurilor să nu mai fie o problemă pentru comunităţile în care trăim", a declarat Cristian Dima.


Articole înrudite