21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
120 de penelişti vor învârti hora, într-un salon de nunţi, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Galaţi
120 de penelişti vor învârti hora, într-un salon de nunţi, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Galaţi

Colegiul Director Judeţean al PNL Galaţi se întruneşte duminică, 16 septembrie 2018. Dar ca orice colegiu director care a uitat ce e prestanţa, nu se întruneşte în vreo sală de conferinţe, vreun birou sau un sediu de partid, ci direct la cârciumă, căci acolo se fac şi se desfac iţele politicii cel mai bine. Şi unde să se facă convocarea decât la o cârciumă din grădina proprie? Aşa se face că s-a dat adunarea, începând cu ora 10.00, la Restaurantul Bel Ami, din Micro 19, local ce îi aparţine lui Sava Munteanu (ALDE) şi fiului acestuia Marian Munteanu, preşedintele municipalei TNL Galaţi.

Mai marii PNL Galaţi au emoţii, căci speră să vină însuşi bossul penelist, Ludovic Orban, pentru a-l legitima pe Siegfried Muresan pe poziția de candidat la europarlamentare pe zona sud-est. Ar fi chiar ciudat şi mai mult decât interesant ca Orban să vină la Galaţi, căci după ce a venit la Galaţi de câteva ori şi l-a susţinut pe preşedintele muşcător de mâini hrănitoare, George Stângă, acesta din urmă l-a ars rău pe Orban, după ce a votat împotriva rezoluţiei lui. La întâlnire va fi prezent şi Tănase Stamule, omul de lângă Orban şi acum şi de lângă Siegfried. Au fost convocate 120 de persoane care vor umple salonul de nunţi al restaurantului mai sus menţionat.  

Şi uite aşa peneliștii gălăţeni în frunte cu al lor președinte Stângă vor să dea o notă unică, de horă moldoveneasă, unei şedințe de Colegiu Director Județean, care în aproape toate judeţele se ţine în săli de conferinţe sau săli de teatru şi abia apoi se merge la şpriţul de rigoare. La Galaţi însă toată şedinţa Consiliului Director va fi un continuu șpriț, într-o atmosferă de nuntă, botez sau poate..cine mai ştie...parastas, căci nu știm ce ”bucurie” îl va umple pe Siegfried să afle că George Stângă e muşcător de mâini binefecătoare, căci aşa i-a făcut şi lui Victor Paul Dobre, şi lui Ludovic Orban nevotându-i rezoluţia, precum şi multor altora. 

De altfel e interesant de văzut şi cum va fi evaluată activitatea filialei judeţene care îndeplineşte cam 30% din prevederile statutare, filiala judeţeană nefiind în stare nici măcar să-şi facă un site propriu, aşa cum s-a impus prin rezoluţia penelistă pentru transparenţă şi deschidere către societate a partidului.

 


Articole înrudite