04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Membrii şi simpatizanţii Partidului Poporului-Dan Diaconescu au trecut în aceste zile de la agonie la extaz, având în vedere faptul că, după lupte aprige, formaţiunea politică a intrat în legalitate. Noutatea a stârnit bucurie şi în rândul tecucenilor, iar ca acest moment memorabil să nu fie trecut cu vederea, preşedintele filialei PP-DD Tecuci, Samir Oancă, a organizat şi prima conferinţă de presă.
„Am suferit un an de amânări, iar astăzi vrem să anunţăm public că a început numărărtoarea inversă pentru ciocoii din Tecuci. Timp de 20 de ani la Tecuci s-a făcut concubinaj politic, partidele schimbându-şi partenerii între ele. Timp de 20 de ani au defrişat economia locală. Dorim să se sisteze hoţia. De un an de zile primim tot felul de şicane, însă vrem să îi informăm că trebuie să trimită oameni mai eficienţi dacă vor să aibă rezultate. S-au descalificat în faţa noastră prin oamenii pe care îi au. Există presiuni şi în continuare, însă pe noi nu ne sperie pentru că noi nu facem politică pentru interese mercantile”, a declarat Samir Oancă. Acesta a prezentat şi echipa cu care vrea să atragă cât mai multi membri, aceasta fiind compusă din vicepreşedinţii Remus Matei, Gheorghe Melitiş, Virgil Durbacă şi Coman Valentin. Conform declaraţiilor făcute de către Samir Oancă, la nivelul municipiului Tecuci, PP-DD are peste 1.000 de membri cu adeziune, iar pe lângă aceştia o sumedenie de simpatizanţi.
Preşedintele PP-DD şi-a continuat discursul înflăcărat, punctând câteva elemente esenţiale care vor sta la baza reuşitei în cadrul viitoarelor alegeri: „Rolul Partidului Poporului este acela de a schimba oamenii din Parlament cu oameni noi, cu viziune şi nu cu interese. Noi dorim anularea tuturor taxelor şi impozitelor şi vom introduce un singur impozit, pe venit şi nu pe profit. Presiunea va fi mai mică pe micii intreprinzători, iar pentru aceasta ar trebui să ne fie alături, să ne sptijine să putem reuşi. Când Partidul Poporului va prelua puterea vom anula toate datoriile sinistraţilor care locuiesc în tabăra de sinistraţi şi vom retrage toate plângerile penale. Vrem introducerea juraţilor in instanţă pentru a nu fi lăsate problemele la latitudinea unui sistem incorect”.
După o intreagă listă de planuri de viitor şi speranţe de mai bine, speranţe ce urmează a fi date şi tecucenilor, Samir Oancă a încheiat: „Ciocoii ne mai pot jefui încă un an, dar să fie atenţi, că vor da socoteală”.
Spre finalul conferiţei de presă, Valentin Coman a spus că speră să iasă Samir Oancă primar, pentru că are planuri mari.


Articole înrudite