21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ludovic Orban, candidat la preşedinţia PNL, a luat pulsul organizaţiei de la Galaţi
Ludovic Orban, candidat la preşedinţia PNL, a luat pulsul organizaţiei de la Galaţi

Ludovic Orban, care şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al PNL, s-a aflat vineri la Galaţi, într-o deplasare care face parte din periplul inerent campaniei interne pentru funcţia de preşedinte al PNL. Galaţiul a fost al şaptelea judeţ vizitat de Orban, care s-a întâlnit cu aleşii locali din Galaţi şi Tecuci în cadrul unor adunări în care, potrivit acestuia, a vrut să vorbească mai puţin şi să asculte mai mult. Liberalul a precizat că până la Congresul PNL, care va avea loc pe 17 iunie, îşi propune să se întâlnească cu fiecare organizaţie judeţeană din ţară de cel puţin două ori.
Întrebat care va fi relaţia sa cu preşedintele Iohannis dacă va ajunge preşedinte PNL, Orban a spus că va susţine toate măsurile din programul preşedintelui Klaus Iohannis. El a precizat că va avea o relaţie de „parteneriat transparent” cu şeful statului, mai ales că acesta a ajuns preşedinte fiind candidat PNL, chiar preşedinte al partidului.
„Va fi o relaţie de parteneriat transparent, deschis, bazat pe ceea ce ne leagă. Hai să fim serioşi în această privinţă — preşedintele Klaus Iohannis a ajuns preşedintele României fiind candidat al PNL, fiind chiar preşedintele PNL, s-a prezentat în faţa cetăţenilor cu un program şi în mod evident PNL susţine preşedintele în aplicarea programului pe care l-a prezentat în momentul în care a fost ales preşedintele României”, a afirmat Orban.
Orban s-a prezentat în faţa jurnaliştilor jovial (a salutat fiecare persoană în parte, atât la sosire cât şi la plecare) şi elegant (a venit îmbrăcat cu o cămaşă bleu, având la gât o cravată galbenă, adică exact culorile din sigla partidului). Orban a precizat că până la acest moment singurul contracandidat înscris pentru funcţia de preşedinte al PNL este Cătălin Predoiu.


Articole înrudite