12 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Democrat-liberalul Mihai Turcu, fostul prim-comisar al Gărzii de Mediu Galaţi, va candida pentru un mandat de senator din partea ARD în Colegiul 4 din municipiul Galaţi. PDL-istul îi va avea drept contracandidaţi pe conservatorul Eugen Durbacă şi pe PP-DD-istul Aurel Stancu.
„Nu consider că este o candidatură dificilă, având în vedere că ne cunoaşte foarte bine şi ca oameni, dar şi ca politicieni. Începând cu anul 2004, m-am implicat în administraţie. Consider că am făcut foarte multe lucruri bune pentru Galaţi, în ultimii opt ani de zile, mai ales în ceea ce priveşte activitatea de protecţie a mediului. Nimeni nu îmi poate reproşa nimic legat de activitatea mea. Nu am fost corupt, nu am niciun fel de antecedente”, ne-a declarat Mihai Turcu. Democrat-liberalul a precizat că, spre deosebire de contracandidatul său Eugen Durbacă, se va axa pe o campanie „la picior” şi nu va mitui electoratul.
„Va fi o competiţie normală. Nu avem de ce să ne atacăm. Nu mă voi duce să mituiesc electoratul, să ofer pomeni electorale. Dacă electoratul va avea încredere în mine, voi fi de partea lui şi îl voi reprezenta cu cinste în Parlament. Eu voi lua colegiul la picior, voi sta de vorbă cu oamenii, spre deosebire de Durbacă. Eu mă reprezint singur”, ne-a spus democrat-liberalul.
Partidul Forţa Civică a refuzat candidatura lui Constantin Telegan pentru Colegiul 4 Senat, acesta fiind preluat, duminică, de către democrat-liberali. ARD are, astfel, 12 candidaţi din partea PDL şi un candidat din partea FC, pentru alegerile din luna decembrie. Ieri, Alianţa România Dreaptă şi-a depus oficial candidaturile la Biroul Electoral Judeţean.


Articole înrudite