28 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
2016, anul destrămării multor cupluri celebre
2016, anul destrămării multor cupluri celebre

În 2016 pare să fi existat un fel de „epidemie” a despărţirilor şi divorţurilor în rândul unor cupluri pe care multă lume le credea solide şi de neclintit. "Diferenţele ireconciliabile" au devenit termenul favorit al acestor cupluri, pe care le admiram în mass-media, perfecte şi frumoase, dar care par să sufere şi ele din dragoste ca toţi muritorii de rând.

Drew Barrimore şi Will Kopelman
După ce a fost căsătorită cu Jeremy Thomas şi Tom Green, Drew Barrimore a decis în aprilie să se despartă şi de al treilea soţ, consilierul de artă Will Kopelman. Relaţia lor a început în februarie 2011 şi s-au căsătorit pe proprietatea actriţei din Montecito (California), în iunie 2012. Cei doi sunt părinţii a două fete, Olive, de trei ani, şi Frankie, de aproape doi ani. Kopelman, actor care a jucat în filmele "Intern" (2000) şi în "Friendly Fire" (2006), în vârstă de 38 de ani, este şi consultant de artă şi fiul fostului director executiv de la Chanel, Arie Kopelman. Diferenţa între precedentele două divorţuri ale lui Barrimore este că al treilea a fost amiabil.

Kristen Dunst şi Garret Hedlund
Au fost împreună mai mult de patru ani şi totul indica faptul că cei doi au o relaţie stabilă care o va duce pe Kirsten pentru prima dată în faţa altarului, dar nu a fost aşa. Kirsten şi-a trăit iubirea cu actorul Garrett Hedlund departe de ochii curioşi ai lumii. De aceea nimeni nu a ştiut că lucrurile nu funcţionau cum trebuie între ei. Kristen şi Garret şi-au făcut publică relaţia în 2012, iar ultima dată când au fost văzuţi împreună a fost la gala Globurilor de Aur 2016 din ianuarie.

Johny Depp şi Amber Heard
Ruptura dintre actorul preferat al lui Tim Burton şi mult mai tânara sa soţie, actriţa Amber Heard, a acaparat în primăvară toate titlurile mass-media iar declaraţiile şi acuzaţiile nu s-au lăsat aşteptate. Amber l-a acuzat pe actor de violenţă conjugală şi i-a cerut divorţul. Spre surpriza multora, fosta familie a lui Johnny Depp şi copii săi i-au sărit în apărare menţionând că este cel mai tandru tată şi că nu este capabil de violenţă. Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în luna mai după 15 luni de căsnicie, la cererea actriţei care a invocat "diferenţe ireconciliabile".

Demi Lovato şi Wilmer Valderrama
Atunci când o relaţie de dragoste se transformă într-o legătură de prietenie este un motiv suficient pentru a-i pune capăt. Cel puţin aşa pretind că li s-a întâmplat cântăreaţa Demi Lovato (23 de ani) şi actorul Wilmer Valderrama (36 de ani). După o relaţie de 6 ani, cei doi au anunţat la începutul lunii iunie pe reţelele de socializare că se despart. Încă nu se cunosc motivele despărţirii lor.

Taylor Swift şi Calvin Harris
Vedeta de muzică pop Taylor Swift şi DJ-ul britanic Calvin Harris au decis să pună punct relaţiei lor în iunie. Cei doi obişnuiau să-şi mărturisească dragostea pe reţelele de socializare, împărtăşind imagini din vacanţele petrecute împreună, însă fericirea nu a durat prea mult. Se spune că el ar fi fost gelos pe succesele ei muzicale, însă doar ei ştiu care este adevărul. La începutul verii, Calvin a postat pe Twitter un mesaj în care spunea că atunci când dragostea se termină în urmă nu mai rămâne decât respect. Taylor nu a plâns prea mult şi a găsit repede consolare în braţele actorului britanic Tim Hiddleston. O aventură care s-a încheiat după doar câteva luni.

Lea Michele şi Robert Buckley
În ultimele şase luni, actriţa de televiziune Lea Michele a încheiat două relaţii pe motiv de nepotrivire. După tragica moarte de supradoză a lui Cory Monteith, cu care avut o relaţie din 2011 până-n iulie 2013, actriţa a mai bifat două relaţii care au ajuns la final destul de repede. După ce s-a iubit cu Matthew Paetz, din 2014 până în 2016, Lea a crezut că şi-a găsit fericirea alături de Robert Buckley, co-starul din pelicula ''Dimension 404''. Din păcate, după doar două luni cei doi au decis la mijlocul lunii iunie să se despartă, susţinând că le este mai bine ca ''prieteni''. În mai, actriţa în vârstă de 29 de ani anunţa că formează un cuplu cu Robert Buckley, pe care l-a cunoscut graţie unor prieteni comuni. Ei au fost văzuţi prima prima oară împreună când luau masa la restaurantul „Milo & Olive”, din Santa Monica.

Nicolas Cage şi Alice Kim
Au anunţat în iunie că se despart, însă nu mai trăiau sub acelaşi acoperiş de la începutul anului. Cei doi, care ar fi trebuit să sărbătorească 12 ani de la căsătorie în luna august, au împreună un fiu, Kal-el Coppola Cage, în vârstă de 10 ani. Nicolas a cunoscut-o pe Alice în februarie 2004, pe vremea când ea lucra într-un restaurant din Los Angeles. Ei s-au logodit după două luni şi s-au căsătorit la sfârşitul lunii iulie a aceluiaşi an. A fost cel de-al treilea mariaj al actorului Nicolas Cage, care în trecut a mai fost căsătorit cu actriţa Patricia Arquette, între 1995 şi 2001, şi cu Lisa Marie Presley, timp de doar patru luni, în 2002.

Gigi Hadid şi Zayn Malik
După aproape şapte luni de relaţie, cuplul format din cântăreţul Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction, şi modelul american Gigi Hadid s-a destrămat la începutul lunii iunie. Unii apropiaţi ai vedetelor sunt de părere că cei doi s-ar putea reîmpăca, însă mulţi cred că de data aceasta despărţirea este definitivă. Zvonurile privind o relaţie romantică între cei doi au apărut la începutul anului, când Hadid a filmat în ianuarie pentru clipul de debut solo a lui Zayn, 'Pillowtalk'. Luna următoare, cântăreţul o descria pe Gigi drept iubita sa. Cei doi şi-au făcut debutul în calitate de cuplu pe covorul roşu la începutul lunii mai când au fost văzuţi la petrecerea de la Gal Met 'Manus x Machina'. Nici Gigi, nici Zayn nu au emis un comunicat oficial de despărţire, însă top-modelul se afişează deja singură la evenimente.

Joshua Jackson şi Diane Kruger
După 10 ani împreună, interpretul lui "Pacey" din Dawson´s Creek, Joshua Jackson, şi tânăra actriţă germană Diane Kruger, care a strălucit în filmele 'Troya' şi 'Inglorious Bastards', au anunţat la mijlocul lunii iulie că pun capăt relaţiei lor. Vestea despărţirii reprezintă o surpriză, întrucât cei doi actori au fost fotografiaţi împreună într-o vacanţă romantică la New York, în ziua în care Diane a împlinit vârsta de 40 de ani. Se pare că decizia de a se despărţi a fost luată de cei doi actori chiar la întoarcere. Diane Kruger a publicat un selfie pe contul ei de Instagram, însoţit de un mesaj care a părut că se referă la despărţirea ei de Joshua Jackson: "E petrecerea mea şi pot să plâng dacă vreau #UnNouÎnceput', se afirmă în acel mesaj.

Lady Gaga şi Taylor Kinney
Când fanii divei muzicii pop Lady Gaga aşteptau să o vadă îmbrăcată în rochie de mireasă, cântăreaţa şi logodnicul său, actorul Taylor Kinney, au decis să se despartă, la sfârşitul lunii iulie. După ce s-a afişat fără inelul de logodnă cu diamant în formă de inimă şi a anunţat că îşi ia o pauză de reflecţie, Lady Gaga a declarat că despărţirea de Taylor Kinney este cea mai bună opţiune. Actorul din "Chicago Fire" şi celebra cântăreaţă au pus capăt relaţiei lor după cinci ani şi după ce anunţaseră foarte hotărâţi că în 2016 se căsătoresc. Cei doi s-au cunoscut în 2011, cu ocazia filmărilor de la videoclipul piesei ''You & I''.

Angelina Jolie şi Brad Pitt
Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi Brad Pitt, de 52 de ani, s-au despărţit oficial la 15 septembrie, potrivit documentelor depuse în instanţă de actriţa americană. Starul hollywoodian a depus actele la un tribunal din Los Angeles după doi ani de la căsătoria cu Brad Pitt, invocând motivul clasic al ''diferenţelor ireconciliabile''. Ea a cerut instanţei să ii acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului după ce unele surse au asigurat că Pitt a fost violent cu cel mai mare dintre ei. După o anchetă succintă a FBI, acuzaţiile au fost retrase, însă Pitt îşi va putea vedea copii doar în prezenţa unui terapeut. Angelina şi Brad s-au cunoscut pe platourile de filmare Mr.& Ms Smith şi s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în 2014.

Naomi Watts şi Liev Schreiber
Actriţa australiană în vârstă de 47 de ani şi actorul american de 48 de ani nu erau căsătoriţi, dar formau un cuplu de 11 ani şi au împreună doi băieţi. "În ultimele luni, am ajuns la concluzia că cel mai bun mod de a merge înainte ca familie este de a ne separa ca şi cuplu", au declarat cele două staruri într-un comunicat adresat mass-media americane. Naomi Watts a devenit cunoscută marelui public prin filmul lui David Lynch 'Mulholland Drive' din 2001, înainte de a juca în filmul horror 'The Ring'. Liev Schreiber, nominalizat de trei ori la premiile Golden Globe pentru rolul avocatului 'Ray Donovan' şi recompensat pentru performanţa sa în filmul 'Spotlight', a jucat de asemenea în block-busterul 'X-men Origins: Wolverine'.

Tobey Maguire şi Jennifer Meyer
Actorul Tobey Maguire, 41 de ani, şi designerul de bijuterii Jennifer Meyer, 39 de ani, au anunţat la mijlocul lunii octombrie că se despart după nouă ani de căsnicie şi 13 ani împreună. "După ce ne-am analizat convingerile şi intenţiile am luat decizia să ne separăm", au indicat Maguire şii Meyer într-un comunicat comun. "Ca părinţi devotaţi, prioritatea noastră rămâne să ne creştem împreună copiii cu dragoste, respect şi prietenie solidă". Cei doi s-au întâlnit în 2003 şi s-au căsătorit patru ani mai târziu şi au împreună doi copii, o fetiţă Ruby, 9 ani, şi un băiat Otis, de 7 ani.

Kate Beckinsale şi Len Wiseman
Actriţa Kate Beckinsale şi regizorul Len Wiseman au anunţat în octombrie că divorţează după 12 ani de căsnicie. Zvonurile că cei doi vor să-şi spună adio au început să apară în urmă cu aproape un an. Cel care a înaintat actele de divorţ a fost producătorul Len Wiseman, care a citat ca motiv celebrele "diferenţe ireconciliabile''. S-au cunoscut în 2003 în timpul colaborării la filmul "Underworld'', regizat de Wiseman, iar în 2004 s-au căsătorit. Însă, în noiembrie anul trecut, au început deja să apară primele zvonuri privind o despărţire. Kate şi Len nu au copii împreună, însă Beckinsale are o fiică de 17 ani, Lily, din fosta sa relaţie cu Michael Sheen.

Rihanna şi Drake
Totul părea să meargă bine între vedeta muzicii pop Rihanna şi rapperul canadian Drake, care s-au declarat în ultimele luni "foarte îndrăgostiţi". Totuşi, surse apropiate cuplului au asigurat la mijlocul lunii octombrie că dragostea dintre cei doi a luat sfârşit şi că ambii se văd cu alte persoane în acest moment. Ei ar continua să se iubească, dar au intervenit alte angajamente. Cei doi erau consideraţi un cuplu de la gala premiilor MTV Music Video Awards 2016, când Drake i-a declarat public dragostea Rihannei. Unele surse asigură că rapperul canadian a început deja o relaţie cu top-modelul India Love.

Marc Anthony şi Shannon de Lima
Cântăreţul şi cea de-a treia sa soţie, modelul Shannon Lima, au anunţat într-o declaraţie comună că divorţează, cerând să le fie respectată intimitatea în timpul procesului de divorţ. Cei doi au format un cuplu la scurt timp după ce artistul s-a despărţit de fosta sa soţie, Jennifer Lopez, care este mama celor doi copii ai săi. Potrivit unei surse, artistul ar fi încă îndrăgostit de Lopez şi încearcă să se împace cu ea. Anunţul divorţului a intervenit a doua zi după ce Anthony a sărutat-o pasional pe Jennifer la sfârşitul duetului interpretat de amândoi, la gala premiilor Latin Grammy.


Articole înrudite