25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
2011 va însemna „sfârşitul erei Putin”, prezic astrologi din Rusia
2011 va însemna „sfârşitul erei Putin”, prezic astrologi din Rusia
Anul 2011 va însemna „sfârşitul erei Putin” în Rusia şi se va remarca printr-un val de scumpiri, creşteri de preţuri, o nouă secetă şi revolte în masă, au concluzionat cei mai renumiţi astrologi, cititori în stele şi şamani din Rusia, care s-au adunat la sfârşitul săptămânii trecute la Casa Centrală a Jurnalistului din Moscova pentru a face o prognoză pentru noul an, relatează portalul Utro.ru.
Iepuraşul va fi, se pare, alb, dar nu pufos, ci de oţel. De aceea, el va moşteni toate relele anului care se apropie de final şi care a stat sub zodia „tigrului de oţel”: creşterea atitudinii protestare în rândul maselor, vara caniculară, buget de austeritate etc. Şi anul viitor, problemele nu se vor împuţina, ci, dimpotrivă, vor spori, susţin prezicătorii ruşi.
„Ciclul de cinci ani al Saturnului intră într-o perioadă de «exaltare»”, explică şamanul din Tuva, Andrei Dondukov, în opinia căruia o ameliorare se poate aştepta abia către 2015. În general, aceasta perioadă de cinci ani este marcată de foc şi ambiţiile omului. Urmatoarea perioadă de cinci ani va sta sub semnul pământului, va aduce bani şi prosperitate, dar până atunci va mai dura.
Deocamdată, cititorii în stele din Rusia prezic pentru 2011 o nouă secetă, după care se va instala o vreme ploioasă şi rece în 2012, iar 2013, potrivit acestora, va fi şi mai nefavorabil, sub aspect climateric.
Dacă v-aţi pus în gând să vă îmbogăţiţi, 2011 este un an favorabil, căci în 2012 este puţin probabil să vă faceţi avere, mai susţin aceştia.
Anul viitor va începe epoca luptei dintre adulţi şi copii, şi principala armă a copiilor împotriva părinţilor devine Internetul.
Astrologii ruşi mai spun că, în prezent, se derulează o perioadă de selecţie cosmică şi cei care se trezesc dimineaţa şi nu văd niciun rost în viaţă, data viitoare s-ar putea să nu se mai trezească: „Universul se curăţă de gunoaie. Dacă trăiţi nu de dragul unui scop în viaţă, ci doar aşa, fără obiectiv, atunci nu sunteţi decât un gunoi”, consideră Boris Astafiev, autorul volumului „Genomul lumii”. El avertizează: conform calculelor sale, cele mai tragice evenimente se vor întâmpla în Rusia la 27 octombrie 2013.
Potrivit doctorului în ştiinţe psihologice, Olga Pavlova-Hohlova, în martie 2011, în Rusia sunt de aşteptat explozii sociale, provocări şi atacuri împotriva clasei conducătoare. O soartă de neînvidiat îl aşteaptă pe actualul primar al Moscovei, Serghei Sobianin - consideră la unison astrologii reuniţi săptămâna trecută la Moscova, sugerând că anul viitor acesta se va alege cu o mulţime de duşmani, chiar mai mulţi decât a avut fostul primar Iuri Lujkov.
În schimb, rectorul Academiei de Astrologie din Moscova, Mihail Levin, consideră că evenimentul principal din viaţa politică a Rusiei va fi anul viitor confruntarea dintre premierul Vladimir Putin şi preşedintele Dmitri Medvedev, în perspectiva alegerilor prezidenţiale din 2012. În opinia sa, în 2011, cariera politică a lui Putin se va apropia de final. Cel puţin aşa sugerează configuraţia astrelor pe cer. „Indiferent de configuraţie, Putin nu va mai fi preşedinte. Veţi vedea că nu îşi va depune candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2012, pentru că în caz contrar - chiar dacă pierde sau le câştigă - nu va trăi prea mult”, prezice sumbru acesta. Jurnaliştii de la portalul citat lasă să se înţeleagă că Levin riscă să fie luat la întrebări de FSB după asemenea predicţii.
Dezamăgiţi de rele care stau să se abată asupra populaţiei din Rusia, ziariştii i-au întrebat pe prezicători când ruşii vor începe să trăiască mai bine. În 2021 - au promis aceştia.

Articole înrudite