02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Finalizarea proiectului „Îmbracă-ți mesajul în culorile noastre – Echipamente pentru printare direct pe articole de îmbrăcăminte” 05.10.2018
Finalizarea proiectului „Îmbracă-ți mesajul în culorile noastre – Echipamente pentru printare direct pe articole de îmbrăcăminte” 05.10.2018

DLC INTERNATIONAL SRL, în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „ Îmbracă-ți mesajul în culorile noastre – Echipamente pentru printare direct pe articole de îmbrăcăminte”, cod SMIS 104315, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 : “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul principal al proiectului a constat în dezvoltarea microîntreprinderii DLC INTERNATIONAL S.R.L. prin introducerea unor produse inovate pentru întreprindere.

Rezultatele proiectului: realizarea unei activități noi, care presupune atât inovarea de produs – obținerea de articole textile imprimate, cât și inovarea de proces reprezentată atât de implementarea unei tehnologii moderne de imprimare pe materiale textile, cât și de utilizarea modalității de comerț on-line ca metodă de distribuție.

Valoarea totală a proiectului este de 518.827,30 lei, din care valoarea contribuției din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 296.408,45 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii constă în atragerea de resursă umană specializată (3 locuri de muncă nou create), crearea unui mediu favorabil ofertării de servicii profesionale în domeniu și creșterea competitivității companiei.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la doamna ENACHE AURA-ALEXANDRA, administrator DLC INTERNATIONAL S.R.L., telefon 0740012707, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., adresa str. Leonard Nae nr. 9, municipiul Galați, județ Galați.


Articole înrudite