03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Comunicat de presă - Finalizarea proiectului „ Linie de fabricare a sforilor și frânghiilor”

Data 25.03.2019
Finalizarea proiectului „ Linie de fabricare a sforilor și frânghiilor”

S.C. Plase și Unelte de Pescuit S.R.L., în calitate de Beneficiar,  anunță finalizarea proiectului „Linie de fabricare a sforilor și frânghiilor”, cod MySMIS 108695, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 “Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 – ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul proiectului este crearea unei linii de fabricare a sforilor și frânghiilor.

Rezultatele proiectului sunt: achiziționarea a 9 echipamente necesare fabricării sforilor și frânghiilor, precum și instalarea unui sistem de producere a energiei din surse neconvenționale.

Valoarea totală a proiectului este de 1.293.768,00 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 739.296,00 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii: au fost create 5 locuri de muncă, din care cel puțin unul dintre acestea a fost ocupat de persoane aflate în categorii defavorizate.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Plase și Unelte de Pescuit SRL, Tel: 0744606750; Fax: 0236/444444, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact: Dumitru Uliana - administrator