28 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Distracţie şi mâncare bună la Street FOOD Festival Galaţi 2022
Distracţie şi mâncare bună la Street FOOD Festival Galaţi 2022

Grădina Publică a fost luată cu asalt de gălăţeni, timp de 4 zile, cât timp s-a desfăşurat, la Galaţi, Street FOOD Festival Galaţi 2022. 

În fiecare zi, inclusiv în zilele când a fost vremea puţin mai mohorâtă, mii de oameni au venit la festival să se bucure de mâncăruri alese degustate printre decoruri inedite şi asezănate cu băuturi fresh. Nu a lipsit voia bună şi distracţia, dar şi curiozitatea de a descoperi secretele tradiţionale şi internaţionale dezvăluite de Chef Foa, Chef Cristi Boca, Chef Munti şi Chef Răzvan Jurja care s-au întrecut în a oferi cooking show-uri culinare interesante şi atractive. 

Interesantă a fost şi iniţiativa organizatorilor de a oferi şansa gălăţenilor să participe la un tur ghidat - Best of Street FOOD Tour în valoare de 79 de lei, tur prin intermediul căruia a fost prezentată istoria Street FOOD-ului

Fiecare seară a festivalului a fost condimentată din belşug cu muzică live. Mâncarea a avut un gust aparte pe ritmurile Bosquito, Byron, Macanache, Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu, Ana Coman şi Alexu & The Voices Inside. 

Nici cei care iubesc muzica digitală nu au fost uitaţi deoarece în zona dance garden, gălăţenii au putut asculta şi dansa pe mixurile lui: John Gabe, Riel, Zumac şi Gabi Ifrim.

 


Articole înrudite