20 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Top 5 mașini de spălat Beko pentru care să optezi în 2022
Top 5 mașini de spălat Beko pentru care să optezi în 2022

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat rufe cu o relație bună între calitate, funcții și preț, mașinile de spălat Beko sunt una dintre cele mai bune alternative de pe piață astăzi. Mașinile de spălat ale acestui brand turcesc se remarcă prin varietatea mare de programe de spălare și tehnologii suplimentare. În plus, ofera un echilibru bun între dimensiuni, capacitate și preț. Din aceste motive, mașinile de spălat Beko au recenzii pozitive de la majoritatea utilizatorilor lor. Dacă îți dorești să achiziționezi o mașină de spălat Beko, iată care sunt 5 dintre cele mai bune modele.

Mașină de spălat Beko WTE 6511 BW

Începem comparația dintre cele mai bune mașini de spălat marca Beko cu modelul cu încărcare frontală WTE 6511 BW cu o capacitate de 6 kg și 1000 rpm. Designul său Volumaxx® oferă aceeași capacitate ca și mașinile de spălat convenționale, cu 10% mai puțină adâncime, făcându-l ideal pentru familii mici și spații limitate. În plus, programul său Fast va spăla rufele în doar 28 de minute, la capacitate maximă. Ideal pentru cei care locuiesc singuri sau în cuplu, atât pentru capacitatea cât și pentru mărimea sa. Total compactă, se adaptează perfect oricărui mediu. Poți oferi hainelor tale tratamentul ideal, în funcție de tipul lor de țesătură, datorită celor 15 programe de spălare ale sale, pe lângă faptul că ai un ciclu expres pentru acele haine din bumbac care nu sunt atât de murdare.

Mașină de spălat Beko WTA 7612 XSW

Mașina de spălat Beko WTA 7612 XSW cu încărcare frontală are o capacitate de 7 kg și 1200 rpm. Cu o capacitate mai mare, este ideală pentru familiile medii și pentru a lupta împotriva murdăriei și petelor pe care copiii le aduc acasă, datorită programului său de îndepărtare a până la 24 de tipuri de pete dificile și programului său certificat pentru îndepărtarea mucegaiului și a bacteriilor. Cu o capacitate mai mare decât modelul anterior și cu 10% mai multă eficiență energetică, această mașină de spălat rufe Beko este perfectă pentru cuplurile cu copii mici, desigur, atâta timp cât familia nu depășește 5 persoane. Panoul său de control vă permite să selectați cu ușurință programele și funcțiile de spălare, în plus, are un ecran digital care indică timpul de sfârșit al ciclului, precum și temperatura și viteza de centrifugare.

Mașină de spălat Beko WTA 8612 XSWR

Puțin mai avansat decât modelul anterior și cu mai multă capacitate, mașina de spălat Beko WTA 8612 XSWR va fi ideală pentru un volum mai mare de articole de îmbrăcăminte și spălări mai dese. Când comparăm acest model cu cel precedent, diferențele nu sunt atât de marcate, pur și simplu, pentru puțin mai mulți bani vei obține o capacitate de 8 kg și un design mai profesionist al tamburului și al motorului, pentru a acorda și mai multă grijă hainelor tale. Dacă familia ta este medie sau speli un volum considerabil de haine pe săptămână, îți va fi convenabil să achiziționezi acest model.

Mașină de spălat Beko WTA 9712 XSW

Mașina de spălat Beko WTA 9712 XSW are o capacitate de 9 kg și 1400 rpm. Cu capacitate pentru familii medii spre mari, vă permite să spălați lenjeria completă, inclusiv pilote și perdele, datorită programului său specializat pentru acest tip de haine. În ciuda faptului că este mai mare și cu o viteză de centrifugare mai mare, această mașină de spălat menține o eficiență energetică excelentă, pe lângă faptul că funcția sa anti-șifonare te va ajuta să nu mai folosești fierul de călcat, astfel încât economiile sale de energie electrică sunt dublate și vei vedea că se reflectă în factura de utilități. În ceea ce privește raportul preț-calitate, este unul dintre cele mai bune, rămânând într-un interval accesibil pentru majoritatea persoanelor.

Mașină de spălat Beko WTA 10712 XSW

Una dintre cele mai bune mașini de spălat Beko este WTA 10712 XSW, cu o capacitate de 10 kg și 1400 rpm. Designul său Volumaxx® oferă aceeași capacitate ca și mașinile de spălat convenționale, cu 10% mai puțină adâncime: 10 kg de haine într-un model compact. Deși acest model nu este foarte diferită față de cele 3 modele anterioare de 9, 8 si 7 kg capacitate, în ceea ce privește funcționalitățile, cea mai remarcabilă caracteristică a sa este că are o capacitate de 10 kg și o adâncime cu 10% mai mică decât alte modele similare ale altor mărci, datorită căruia poate fi adaptat oricărui spațiu.


Articole înrudite