04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United se omogenizează
United se omogenizează
Sala Siderurgistul a găzduit sâmbătă după-amiază partida amicală dintre United şi CSMS Iaşi. Cu două săptămâni înainte de începerea campionatului, cele două echipe au avut posibilitatea să-şi verifice potenţialul, să vadă punctele bune şi unde mai e de lucrat. Gălăţenii au părut surprinşi de replica ieşenilor şi au arătat că mai au mult de lucru ca angrenajul să funcţioneze aşa cum ne dorim cu toţii.
„Un meci slab, din punctul meu de vedere. După victoria de la Iaşi, băieţii mei au intrat pe teren relaxaţi, adversarii noştri s-au apărat cu două linii şi ne-au surprins pe contraatac. De data asta, portarii noştri ne-au trădat, fiecare având câte un gol pe conştiinţă: la primul zidul nu a fost aranjat corect iar cel de-al doilea s-a luat pe colţul scurt. Ne-am creat câteva ocazii, dar le-am ratat, mai trebuie să lucrăm la omogenizare. Curtean nu s-a integrat încă, dar mai avem timp. Un joc care sper să ne trezească, nu este suficient numai optimismul pentru a ne atinge obiectivele pe care ni le-am propus. Până la startul campionatului, vom mai juca 1-2 meciuri cu Focşaniul”, ne-a declarat antrenorul  David Asandei.
Rezultat final: United Galaţi - CSMS Iaşi 2-2 (1-1). Pentru gălăţeni a marcat Cătălin Ivan. Antrenorul David Asandei a folosit lotul: Tănăsilă, Toniţă - Ivan, Moldoveanu, Bâgu, Apostol, Curtean, Lupu, Buleandră, Dodan. Salichi şi Ilie nu au fost folosiţi. De asemenea, Cojoc şi Popliacă au loc în tribună, din cauza unor accidentări. La sediul Federaţiei României de Fotbal s-a stabilit joia trecută ţintarul noului sezon din Liga I. Sorţii au decis următorul program pentru United: cu KSE Tg. Secuiesc (14 septembrie, deplasare), cu Smart Bucureşti (acasă), etapă liberă, cu CSM Focşani (deplasare), cu ACS Odorheiul Secuiesc (acasă), cu Clujana Cluj Napoca (d), cu Dava Deva (a), cu Spicom Sf. Gheorghe (d), cu City'us Tg. Mureş (a), cu CSMS Iaşi (d), cu Inter Teliu Braşov (a). Primele opt clasate la finalul sezonului regulat vor juca play-off iar ultimele trei vor retrograda în eşalonul secund.


Articole înrudite