30 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«Un tată fericit!» Andrei Raţiu şi-a sărutat bebeluşul în faţa zecilor de mii de fani
«Un tată fericit!» Andrei Raţiu şi-a sărutat bebeluşul în faţa zecilor de mii de fani

Bucurie fără margini, miercuri, pe stadionul din Frankfurt, acolo unde România a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Slovacia şi s-a calificat, de pe primul loc în grupă, în optimile Campionatului European de Fotbal. Andrei Raţiu, unul dintre jucătorii de bază ai naţionalei României, şi-a sărutat bebeluşul în faţa zecilor de mii de fani de pe stadion, notează adevarul.ro.

Citeşte şi România câştigă grupa şi se califică în optimi la Euro 2024

Aşadar, România are viitor. Are o echipă de fotbal care este pe cale să devină mare, formată din oameni devotaţi, profesionişti şi familişti. România are o „generaţie de suflet”, aşa cum a fost numită chiar de antrenorul ei Edi Iordănescu. Unul dintre cei mai în formă jucători, Andrei Raţiu, a venit la finalul meciului ca să se bucure alături de familia sa.

Generaţia de suflet are viitor!

Imaginea face cât o mie de cuvinte, au scris cei de pe pagina de Facebook a naţionalei. „Se spune că o fotografie valorează cât 1000 de cuvinte. Totuşi, cum ai descrie această poză în trei cuvinte!”.

Iar românii au publicat numeroase comentarii. „Dacă el este generaţia de suflet... Ceilalţi au fost de aur... Care urmează, copiii lor, vor fi generaţie cu inima de diamant”, a spus un fan. „Iubire, speranţă, viitor! Felicitări, România”, a transmis o altă persoană. „Viitorul sună bine”, a scris un alt fan. „Un tată fericit”, a mai scris un suporter. „Dragoste, devotament şi talent. Omul ăsta a dat tot ce e mai bun din el, pune suflet. Dumnezeu să îţi binecuvânteze familia”, a mai scris un român.

Citeşte şi Edi Iordănescu: Nici Generaţia de Aur nu s-a bucurat de o asemenea susţinere!

Andrei Raţiu a fost unul dintre cei mai buni tricolori la meciurile de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Fundaşul dreapta de la Rayo Vallecano a atras atenţia unor cluburi importante din lume. Jurnaliştii străini îl laudă pentru prestaţiile sale şi dezvăluie faptul că românul este pe lista unor echipe precum Brighton şi Genoa.

Citeşte şi Explozie de bucurie la Galaţi după calificarea României - ALBUM FOTO


Articole înrudite