23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tudorie începe să devină neamţ!
Tudorie începe să devină neamţ!

Meciul cu Concordia a avut şi o parte bună. Alexandru Tudorie, marea speranţă a Oţelului, a făcut un meci bun. Longilinul atacant în vârstă de 18 ani s-a mişcat mult mai bine decât a făcut-o în meciul din Cupa Ligii cu Ceahlăul. Se pare că atacantului i-a folosit foarte mult perioada petrecută în Germania, la Borussia Monchengladbach. Tudorie pare să stea mai bine din punct de vedere fizic şi să aibă o poziţionare mai bună în teren.
Alex a fost cel mai bun dintre oţelari în meciul cu Concordia, dar din păcate prestaţia sa nu a fost suficientă pentru ca Oţelul să obţină măcar un punct.
Alex Tudorie a declarat: "Vă daţi seama că nu pot fi bucuros pentru că deşi am înscris, echipa a pierdut. Campionatul este lung şi putem să recuperăm punctele pierdute. Sperăm să ne recuperăm punctele irosite în faţa Concordiei în meciul de la Braşov. Kahn a avut ghinion astăzi. Trebuie să fim alături de el pentru că în fotbal drumul de la agonie la extaz este scurt. Eu mă pregătesc în continuare bine şi chiar dacă Borussia nu va dori să mă transfere, pentru mine nu este o dramă. Este adevărat că nivelul fotbalului german este foarte înalt, dar sunt sigur că dacă voi avea evoluţii bune voi ajunge, pâna la urmă, în Bundesliga. Trebuie să strângem rândurile şi să ne revenim cât mai curând".
Oţelul i-a fixat un preţ de 500.000 de euro lui Alex Tudorie, însă suma pare foarte mică pentru un jucător de 18 ani, care are mari posibilităţi de a progresa. Tudorie poate face un sezon bun în tricoul Oţelului, iar cota sa ar putea exploda. Concurenţa pe care o va avea cu Pouga poate fi benefică pentru foarte tânărul vârf al Oţelului.


Articole înrudite