19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tomitanii au făcut instrucţie cu gălăţenii
Tomitanii au făcut instrucţie cu gălăţenii

Constănţenii au ţinut neapărat să joace partida de la Galaţi bazându-se pe dictonul latin „Veni, Vidi, Vici”. Pentru a nu avea emoţii, bulgarul Martin Stoev a început cu sextetul de bază, care şi-a făcut bine treaba şi şi-a surclasat adversarii în primul set. Abia reveniţi acasă, în ajunul partidei de sâmbătă din sala Siderurgistul, studenţii s-au trezit din amorţeală din setul doi, au realizat câteva faze spectaculoase, dar o meteahnă mai vechi şi multe greşeli elementare nu le-au permis să câştige măcar un set în faţa unor adversari, cu gândul mai mult la confruntarea din Chalenge Cup, de pe 2 februarie cu ciprioţii de la Nea Salamina Famagusta, din deplasare.

Declaraţii:

Andrei Spânu - jucător CVM Tomis: „A fost un meci destul de uşor. Adversarii, din păcate pentru ei şi din fericire pentru noi, nu s-au ridicat la nivelul pe care-l au. Un antrenament pentru jocul din Chalenge Cup din Cipru”.

Nelu Ivanov - antrenor CSU Galaţi: „Eu zic că am făcut un meci mai bun decât cel de miercuri de la Bucureşti, deşi băieţii n-au mai pus mâna pe minge în ultimele două zile. Reintrarea lui Oprea, în setul doi, consider că a fost de bun augur şi a adus un suflu nou pentru echipă. În condiţiile în care avem jucători pe jumătate valizi, nu puteam obţine mai mult. Trebuie să ne pregătim pentru play-out, unde se anunţă meciuri de foc, cel mai probabil cu Clujul”.


Evoluţia scorului: 0-4, 2-5, 3-8, 6-12, 8-16, 10-24, 12-25 (set I); 0-3, 2-3, 2-5, 4-6, 4-9, 7-9, 10-15, 13-15, 14-18, 18-21, 20-25 (Set II); 1-3, 4-4, 6-10, 8-10, 8-13, 11-13, 11-16, 15-18, 18-23, 19-25 (set III)

Formaţii:

CSU Galaţi (antrenor Nelu Ivanov): Ionuţ Manda, Ştefan Someşan, Marian Apostu, Mihai Lazăr (Florin Oprea), Bogdan Ene, Cătălin Chicu, Dragoş Þârlea -libero; CVM Tomis Constanţa (antrenor Martin Stoev): Juan Carlos Blanco, Florin Voinea, Mladen Bojovic, Philip Maiyo, Maximo Torcello, Fabian Birău, Vladislav Ivanov. Au mai jucat: Dragoş Pavel, Marin Lescov, Andrei Spânu, George Zahar.



Articole înrudite