03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Sporting Lieşti, la prima victorie, Unirea Braniştea, prima înfrângere
Sporting Lieşti, la prima victorie, Unirea Braniştea, prima înfrângere

Liga a 3-a la fotbal a programat în weekend partidele celei de-a doua etape. Sporting a primit vizita pe „Lieşti Arena” nou promovatei Hamangia Baia. Lieştenii profesorului Cătălin Savu au dominat categoric timp de 75 de minute, au condus cu 5-1 după care au oprit motoarele, tulcenii au profitat şi au limitat proporţiile înfrângerii. Rezultat final: Sporting Lieşti -Hamangia Baia 5-3 (4-1). Au marcat pentru învingători: Stan şi Maftei, câte o dublă şi Iordache. Antrenorul Cătălin Savu a început cu formula: Cilighidreanu -Podaşcă, Maftei, Munchiu, Bădilaş -Iacob, Crihană, Stan, Ţopa -Iordache, Costea. Au mai jucat: Filip, Chiriac, Dulgheru, Dima, Coman.
Unirea Braniştea a jucat în deplasare pe stadionul din Plopu cu Viitorul Ianca. După semieşecul din prima etapă cu lieştenii, brăilenii antrenaţi de gălăţenii Viorel Tănase şi Tudorel Pelin, cu orgoliul zgândărit, au făcut tot posibilul să păstreze cele trei puncte.

Per ansamblu, meciul a fost echilibrat, brăniştenii şi-au creat mai multe oportunităţi de a marca, Ianca a fost mai pragmatică, a marcat de două ori în primele 35 de minute, băieţii lui Ionuţ Niculcea au încercat să revină dar nu au reuşit decât golul de onoare prin Răducan care a transformat un penalti. Rezultat final: Viitorul Ianca -Unirea Braniştea 2-1 (2-0). 11-le de start pentru Unirea: Paharnicu -Mihai, Enache, Manea, Hilohi -Murgoci, D.Cireş -Ţicămucă, Răducan, M.Cireş -Docuz. Au mai jucat: Popa, Lefter, Jordan şi Grădinaru. După două etape, situaţia din clasament pentru echipele gălăţene: Sporting, locul 3 cu 4 puncte, Unirea, locul 6 cu 3 puncte. Etapa viitoare, pe 9 septembrie se va disputa pe stadionul Comunal din Braniştea, de la ora 17.00 derbiul local, unul care stârneşte orgolii mari dintre Unirea Braniştea şi Sporting Lieşti.


Articole înrudite