03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Tigrii” de la United îşi ascut colţii cu nou promovatele
„Tigrii” de la United îşi ascut colţii cu nou promovatele

Supercampionii României de la United Galaţi au deschis cea de-a doua etapă a Ligii 1 la futsal sâmbătă. La prima apariţie în faţa propriilor suporteri din acest sezon, „tigrii” lui Florin Ignat, care de data aceasta a condus echipa doar de pe bancă au dat recital în faţa unei alte nou promovate, CSM Tg.Mureş, formaţie antrenată de Cosmin Gherman.

Echipa gălăţeană a condus ostilităţile de la început şi până la sfârşit. Conştienţi de valoarea adversarului, mureşenii s-au grupat pe două linii în apărare şi au încercat să surprindă pe contraatac. Tactica a ţinut în prima repriză, United a deschis scorul prin columbianul Deiby, oaspeţii au egalat la una din puţinele contre dar Cojocaru a stabilit scorul primei reprize. Spectacolul a fost total în cea de-a doua repriză, echipa gălăţeană a declanşat spectacolul în faţa propriilor suporteri, a mai marcat de cinci ori prin: Deiby, Araujo, Crăciun, Cojocaru şi „Jaga” Petică, care a închis tabela pe filiera româno-braziliană după ce a fost angajat perfect de captain Daniel. Rezultat final: United Galaţi -CSM Tg.Mureş 7-2 (2-1). Echipa de start: Toniţă -A.Sasse, Araujo, Deiby, Dudău. Au mai intrat pe parcursul meciului: Cârdei -Crişan, Cojocaru, Boşneagă, Crăciun, Petică, A.Cireş.

După două etape, United s-a instalat în fotoliul de lider cu maxim de puncte şi golaveraj 22-2. Campionatul intern se va întrerupe pentru două meciuri ale Naţionalei României, unde după toate probabilităţile vor fi convocaţi şi „tigrii” Toniţă, Crăciun şi Araujo. Cea de-a treia etapă, va programa în jurul datei de 23 septembrie derbiul de tradiţie din futsalul românesc, CSM Deva -United Galaţi.


Articole înrudite