23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Sărbătoare în nocturnă. Oţelul a jucat pragmatic şi a câştigat
Sărbătoare în nocturnă. Oţelul a jucat pragmatic şi a câştigat

Cea de-a 10-a etapă din Liga a 2-a s-a încheiat luni seara cu partida SC Oţelul Galaţi - Concordia Chiajna. Nocturna s-a reaprins după multă vreme pe stadionul Oţelul şi peste 8000 de suporteri gălăţeni au răspuns prezent şi au creat o atmosferă de sărbătoare. Oţelul a jucat pragmatic şi a reuşit să-şi atingă scopul, obţinând o victorie la limită şi încă trei puncte în clasament. Golul care a adus succesul a venit foarte repede în min.5 fiind reuşit de Azinovic cu capul, după centrarea lui Gorovei în faţa porţii care a fost urmată de câteva devieri, assist-ul fiind a lui Yabre. Pe final, Llullaku a avut singura ocazie a Concordiei, dar şutul său a fost blocat de Dur-Bozoancă.
„A fost un joc echilibrat. Ştiam că echipa adversă are jucători cu mare experienţă, de prima divizie. În seara asta m-a surprins plăcut echipa noastră, nu i-a dat nicio şansă echipei adverse să ne pună probleme. Îmi felicit echipa, cele trei puncte sunt mai importante. Dacă n-a fost spectacol nu e nicio problemă, mă interesează punctele. Ca nou-promovată suntem pe o poziţie OK. Când se vor bucura la final, fanii vor uita de dezamăgirea că n-a fost un spectacol pe teren. În tribune a fost un spectacol, suporterii ne-au încurajat, chiar dacă au fost şi nemulţumiţi. Dar mă interesează rezultatul şi obiectivul nostru, care este important pentru imaginea clubului şi a oraşului. Suntem pe drumul cel bun, chiar dacă unii au aruncat tot felul de vorbe. Ne vedem de treabă şi sunt convins că play-off-ul este realizabil. Suntem în grafic!”, a precizat Dorinel Munteanu la finalul meciului.
Rezultat final: SC Oţelul - Concordia 1-0 (1-0). Echipa gălăţeană a folosit formula: Dur-Bozoancă - Rus, Yabre, Azinovic, Nedelea (min.46 Panait) - Cisotti (min.83 Jardan), Neagu, Gorovei - Nica (min.77 Adăscăliţei), Cîrjan (min.83 Berisha), Mitoi (min.55 Maxim). După 10 etape, SC Oţelul ocupă locul 3 cu 21 de puncte şi va juca următorul meci în campionat pe 25 octombrie, de la ora 17.00, în fieful liderului CSA Steaua Bucureşti. Până atunci însă, oţelarii vor întâlni joi, 20 octombrie, acasă, de la ora 15.00, pe Dacia Mioveni în grupele Cupei României. *sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite