23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelului îi lipseşte ceva pentru a învinge
Oţelului îi lipseşte ceva pentru a învinge

Oţelul a dovedit şi în partida cu Astra că are pedigree. Echipa gălăţeană nu a renunţat la luptă chiar dacă echipa lui Protasov fusese net superioară în prima parte a meciului. Gălăţenii au fost superiori adversarilor după pauză şi probabil că dacă ar fi obţinut mai devreme egalarea ar fi putut chiar să învingă. Oţelul are nevoie de victorii pentru a putea să depăşească zona retrogradării, însă cele două puncte obţinute în faţa Petrolului şi Astrei le-au întărit moralul jucătorilor lui Selymes. Meciul cu Astra a scos la iveală câteva lucruri. Echipa gălăţeană are probleme pe partea dreaptă a apărării pentru că Murgoci este de meserie fundaş stânga. Gălăţenii suferă în destule momente şi la jocul fără minge pe faza de atac. În prima repriză a partidei cu vicecampioana României au fost destule momente în care jucătorul Oţelului care avea mingea la picior nu avea soluţii pentru a dezvolta jocul din cauză că nu existau coechipieri demarcaţi. Jocul în benzi nu a mers aproape deloc. Iulian Popa a fost total neinspirat, iar Grădinaru a părut din alt film. Atuul echipei gălăţene a fost reprezentat de jucătorii care au venit de pe banca de rezerve. Brigido, Stoian şi mai ales Tudorie au adus suflul nou care a dus la golul egalizator. Oţelul a demonstrat că se poate bate cu orice adversar, numai că încă îi lipseşte ceva pentru a cuceri toate punctele puse în joc într-o partidă.

Declaraţii:

Cristi Munteanu - team manager Oţelul: „Băieţii au fost minunaţi, au luptat, s-au dăruit şi au avut puterea să revină. Ne lipseşte totuşi ceva, o scânteie ca să putem obţine prima victorie. Sunt convins că dacă evoluăm la fel şi în continuare nu avem cum să ajungem în liga secundă".
Tibor Selymes - antrenor Oţelul: „Jucătorii au luptat extraordinar după pauză în partida cu Astra şi dacă marcam mai devreme poate că învingeam. Cred că la ora actuală ne putem bate cu orice echipă de la egal la egal. Nu ne temem de nimeni şi acest lucru mă bucură foarte mult. Mai avem puţin de lucru la calitatea jocului ofensiv, însă suntem pe drumul cel bun. Eu nu înţeleg de ce am început temători jocul cu Astra. Sper ca Oţelul să redevină încetul cu încetul echipa de altădată. Trebuie ca de acum înainte adversarilor să le fie teamă de noi şi nu nouă de ei".


Articole înrudite