23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul vrea să obţină primul succes în deplasare
Oţelul vrea să obţină primul succes în deplasare

Oţelul vrea să revină, iar acest lucru nu este posibil decât printr-un succes în partida cu Viitorul Voluntari. Echipa gălăţeană s-a pregătit foarte bine şi este gata pentru un meci în care să-şi domine adversara. Meciul nu se anunţă uşor pentru elevii lui Selymes pentru că echipa lui Gică Hagi traversează un moment bun.
Cristi Munteanu, team manager Oţelul, a declarat: „Am emoţii pentru că mai este puţin timp şi debutăm practic în campionat. Şi eu şi Ovidiu le-am spus jucătorilor că trebuie să demonstreze în partida cu Viitorul faptul că fosta campioană a României va renaşte. Nu mai există scuze, pentru că avem mare nevoie de puncte. Este adevărat însă că întâlnim o echipă tânără care evoluează excelent când se află pe val. Gică Hagi este totul la această echipă şi acum îl va avea alături şi pe Ştefan Iovan. O problemă va fi însă gazonul artificial care ar putea să ne creeze probleme. Din câte am auzit nici jucătorii Viitorului nu se simt bine pe acest teren. Va fi o partidă de care pe care".
Oţelul nu se poate baza pe Plopeanu şi Silviu Ilie, accidentaţi, şi pe Avdic, care a fost operat de apendicită. Mihai Leca a semnat cu echipa de la Dunăre, dar nu va putea fi folosit pentru că nu se cunoaşte încă bine cu coechipierii săi. De la formaţia gălăţeană va lipsi şi Helder Tavares, care a primit cartonaş roşu în partida cu Steaua.
Tibor Selymes ar putea trimite în teren următoarea formaţie: Hotoboc - Cojoc, Miron, Karlik, D. Popescu - Grădinaru, Cucu, Popa, Cernat, Brigido – Jula. Un semn de întrebare se găseşte în dreptul lui Iulian Popa care ar putea fi înlocuit de Zaharia. Jucătorii sunt decişi să dea totul pentru un succes.
George Miron a declarat: „Ne aşteaptă o partidă foarte grea. Viitorul este o formaţie cu joc combinativ care pune multe probleme adversarilor. Noi trebuie să greşim cât mai puţin şi să speculăm orice greşeală a adversarilor. Trebuie să câştigăm această partidă pentru că avem mare nevoie de puncte. Promit să fac tot ceea ce îmi stă în putinţă ca echipa mea să nu primească gol".
Oţelul nu a reuşit nicio victorie în deplasare, în timp ce Viitorul a obţinut un singur succes pe teren propriu. Meciul dintre Viitorul Voluntari şi Oţelul Galaţi se dispută sâmbătă de la ora 16:00 şi va fi transmis de DolceSport şi Look Plus.


Articole înrudite