23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul vrea să încheie turul cu o victorie
Oţelul vrea să încheie turul cu o victorie

Oţelul dispută ultimul meci din campionat pe teren propriu. Echipa gălăţeană are nevoie de victorie în partida cu ASA Tg. Mureş pentru a păstra şanse de evitare a retrogradării. Fosta campioană va avea în faţă o formaţie care a pierdut doar 3 jocuri în 16 etape. Formaţia ardeleană are în componenţă jucători cu mare experienţă, care dacă prind o zi bună sunt greu de înfrânt.
Cristi Munteanu - team manager Oţelul, a declarat: „Este foarte important să avem un public numeros la partida aceasta. Dacă învingem suntem în grafic. Nu putem să-l câştigăm decât împreună cu suporterii. Fac apel la toţi suporterii să rupă 10 lei din salariu şi să vină să ajute această echipă. Închipuiţi-vă ce ar însemna să dispară Oţelul din peisajul sportiv gălăţean. Ar fi un dezastru. Brăila nu mai are echipă de liga 1 de mult şi ar fi foarte greu dacă ar rămâne şi Galaţiul fără echipă în prima divizie. Este important pentru jucători să fie încurajaţi. Întâlnim o echipă foarte bună. Nu întâmplator se află pe o poziţie fruntaşă în liga 1. ASA are în componenţă jucători cu experienţă, care sunt trecuţi de 30 de ani. Nu va fi uşor, dar jocul echipei noastre din ultimele partide ne dă speranţe că ne vom impune."
Suporterii sunt decişi să vină în număr mare la meci şi şi-au dat ca punct de întâlnire platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Fanii care se vor întâlni, în acel loc, vor veni în marş spre stadion. Atmosfera de la meciul cu ASA se anunţă incendiară ceea ce îi va face şi pe elevii lui Tibor Selymes să se autodepăşească.
Antrenorul gălăţenilor nu are de gând să schimbe formula din partida cu Universitatea Cluj, adică: Hotoboc - Milea, Leca, Mişelăricu, D. Popescu -Karlik, Helder - Grădinaru, Cernat, Popa - Cristea. În calcule pentru un loc de titular ar putea intra şi Tudorie, Jula, Brigido şi Cucu.
Marea problemă a echipei gălăţene este constituită de atac. Oţelul a reuşit doar 7 goluri în 16 etape, un procentaj ruşinos. Dacă am face un raport al golurile marcate şi al punctelor obţinute, echipa de la Dunăre stă foarte bine. Cu 7 goluri înscrise, formaţia gălăţeană a obţinut 12 puncte ceea ce nu este rău deloc.
Oţelul - ASA Tg. Mureş se joacă duminică, 7 noiembrie, de la ora 15,30 pe stadionul situat în cartierul Ţiglina 3.


Articole înrudite