23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul vrea să dea lovitura la Târgu Jiu
Oţelul vrea să dea lovitura la Târgu Jiu

Echipa gălăţeană vrea sa iasă din subsolul clasamentului. Pentru a realiza acest obiectiv, echipa de la Dunăre  are nevoie de victorii. Programul competiţional nu avantajează însă formaţia lui Selymes, care va înfrunta în următoarele două etape Pandurii şi Steaua.
Primul pas trebuie făcut la Târgu Jiu, în faţa formaţiei pregătite de Petre Grigoraş. Pandurii a avut un parcurs neaşteptat de modest în primele 8 etape, în care a adunat doar 7 puncte. Echipa gorjeană pare însă în revenire. Chiar dacă a pierdut la Giurgiu în faţa Astrei, formaţia lui Grigoraş a jucat excelent şi a fost aproape chiar să se impună. Tibor Selymes ştie că pentru formaţia sa urmează o partidă extrem de dificilă, dar speră într-o mobilizare exemplară a elevilor săi. Tehnicianul Oţelului i-a luat la Târgu Jiu şi pe Cernat, Brigido şi Popa, care se vor afla cel mai probabil pe bancă. Echipa gălăţeană nu se va putea baza, însă, pe Zaharia şi Plopeanu, care sunt accidentaţi, şi pe Murgoci, care este suspendat. Formaţia gălăţeană a plecat încă de sâmbătă spre Târgu Jiu, ceea ce a necesitat un efort financiar din partea conducerii clubului.
Tibor Selymes, antrenorul Oţelul Galaţi, ne-a declarat: „Am văzut Pandurii în meciul de la Giurgiu şi cred că formaţia gorjeană este o echipă foarte puternică. Formaţia lui Grigoraş a jucat foarte bine şi dacă avea puţină şansă putea să câştige şi cu un om în minus. În ceea ce ne priveşte pe noi, avem parte de reveniri, dar şi de absenţe. Cernat, Brigido şi Popa vor face parte din lot, dar vor lipsi Plopeanu şi Zaharia, care sunt accidentaţi, şi Murgoci, care este suspendat. Nu ştiu câte minute pot juca Cernat, Popa şi Brigido, dar sper să ne ajute pe parcursul jocului. Sper să fim o echipă adevărată, pentru că acesta poate fi atuul nostru. Nu mi-a plăcut deloc ceea ce am văzut la Brăila, mai ales în prima repriză, când am arătat ca o echipă adunată de pe stradă. În partea a doua a meciului ne-am mai revenit, dar tot nu am jucat ce îmi doresc. Suntem încă în urmă cu pregătirea fizică. Cred că vom arăta mult mai bine după cele două săptămâni de întrerupere de după partida cu Steaua. Cred că la meciul cu Viitorul vom arăta adevărata faţă a Oţelului. Nu vreau să dau vina pe vechea conducere pentru modul cum este pregătită fizic echipa, pentru că ştiu că jucătorii au venit pe rând şi nu s-a putut face o pregătire adevărată. Din următoarele două partide cu Pandurii şi Steaua vom încerca să luăm cât mai mult. Realist vorbind, aş fi fericit să putem acumula 2 puncte după aceste partide."
Tibor Selymes este realist pentru că ştie care sunt posibilităţile reale ale echipei în acest moment. Tehnicianul gălăţenilor a studiat cu siguranţă echipa lui Grigoraş şi vrea să-i speculeze slăbiciunile. Până la urmă, în meciul de astăzi se întâlnesc o echipă care a acumulat 7 puncte, Pandurii, şi alta care a strâns 5, Oţelul.
Echipa lui Grigoraş nu a câştigat în acest campionat pe teren propriu, ceea ce le dă speranţe oţelarilor. Tibor Selymes ar putea trimite în teren următorul 11: Hotoboc - Mişelăricu, Sipovic, Miron, D. Popescu - Cojoc, Helder - Grădinaru, Tudorie, Avdic - Jula.
Meciul Pandurii - Oţelul se dispută în această seară de la ora 18:30 şi poate fi urmărit pe Look TV.


Articole înrudite