23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul vrea revanşa cu Pandurii
Oţelul vrea revanşa cu Pandurii

Oţelul şi Pandurii se întâlnesc din nou după 3 săptămâni de la meciul din campionat. De la acel 4-0 pentru gorjeni cele două formaţii au avut parcursuri nefericite. Atât echipa gălăţeană, cât cea a lui Grigoraş nu au cunoscut gustul victoriei. Oţelul a pierdut cu Steaua şi Viitorul şi a remizat cu Gaz Metan, iar Pandurii a pierdut cu Universitatea Cluj şi Dinamo şi a remizat cu ASA Tg. Mureş. Meciul de astăzi poate însemna revenirea pentru una dintre cele două formaţii. Doar una dintre cele două echipe va merge în sferturile de finală ale competiţiei. Poate că unii ar gândi că gălăţenii trebuie să se concentreze la meciurile din campionat şi să lase Cupa, însă nu este nicidecum aşa. Oţelul are nevoie de o calificare în sferturi pentru ca moralul jucătorilor să atingă cote înalte. Tibor Selymes vorbea după tragerea la sorţi a optimilor Cupei depre partida cu Pandurii ca despre un barometru al nivelului la care a ajuns echipa gălăţeană. Nu este vorba doar despre o verificare a potenţialului, ci şi despre o revanşă după umilinţa suferită în campionat. Florin Cernat şi colegii săi vor să învingă Pandurii lui Grigoraş şi să demonstreze că au valoare. Este posibil ca fostul tehnician al Oţelului să menajeze o parte dintre titulari în meciul de astăzi, pentru că urmează bătălii grele în campionat. Tibor Selymes vrea să joace cu titularii pentru ca echipa lui să câştige în omogenitate. În condiţiile în care Pandurii va evolua cu multe rezerve, Oţelul poate deveni favorită la calificarea în sferturi. Publicul trebuie să fie alături de băieţii lui Selymes şi să-i susţină pentru ca aceştia să se califice în turul următor al competiţie. Oţelarii merită să fie încurajaţi de cât mai mulţi suporteri după exemplul de devotament pe care l-au oferit în partida cu Gaz Metan.
Tibor Selymes ar putea trimite în teren următorul 11: Hotoboc - Cojoc, Leca, Mişelăricu, Popescu - Helder, Karlik - Grădinaru, Cristea, Cernat - Jula.
Oţelarii vor să se califice şi să-şi ofere moral pentru partida din campionat cu Petrolul de luni. Rămâne de văzut şi care va fi replica echipei din Tg. Jiu. După înfrângerea suferită în faţa lui Dinamo, moralul elevilor lui Grigoraş este zdruncinat, iar acest lucru s-ar putea dovedi decisiv în stabilirea rezultatului final al meciului. Oţelul - Pandurii, meci care contează pentru optimile Cupei României, se joacă astăzi de la ora 16 pe stadionul situat în cartierul Ţiglina 3.


Articole înrudite