23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul şi-a întărit defensiva cu un olandez
Oţelul şi-a întărit defensiva cu un olandez

Oţelul are cea mai fragilă defensivă din Liga 1. Chiar dacă a scăpat fără gol în partida cu Petrolul, fosta campioană s-a întărit la nivelul centrului defensivei. Bryan Otenhoff este un olandez de 23 de ani care a evoluat doar la nivelul ligii secunde din ţara lui Robben. Jucătorul care are origini surinameze a sosit în Galaţi cu prietena lui. Otenhoff va purta numărul 3. Olandezul a fost adus pentru a crea concurenţă pentru posturile de fundaşi centrali, unde echipa gălăţeană a suferit foarte mult în acest campionat.
 
Declaraţii:
 
Ovidiu Burcă - manager sportiv Oţelul: „Îmi face plăcere să vă anunţ că avem încă un jucător care ni se alătură. L-am urmărit de ceva timp. El evoluează pe postul de fundaş central. Otenhoff vine din Olanda şi este format la şcoala lui Ajax. Încercăm să facem totul pentru a salva echipa. Chiar dacă munca noastră nu se vede pe teren, să ştiţi că facem eforturi mari să devenim din ce în ce mai puternici. Ne-am dorit să aducem acest jucător, pentru că avem nevoie de concurenţă mai mare la nivelul fundaşilor centrali şi prin aducerea unui jucător din Olanda încercăm să schimbăm un pic mentalitatea existentă în fotbalul nostru. Jucătorii care au crescut în alte medii şi cu altă mentalitate pot fi modele. Bryan a crescut într-un altfel de fotbal şi vine cu un suflu nou. Suporterii se vor convinge că este un jucător de valoare, dar el va putea juca abia peste 3 săptămâni, pentru că este în urmă cu pregătirea fizică."
Cristi Munteanu - team manager Oţelul: „Ne mişcăm chiar dacă mulţi nu ne dau şanse să reuşim. Cum vedeţi, noi mergem înainte şi suntem încrezători că vom scoate echipa din situaţia în care se află. Otenhoff este un jucător puternic şi are şi vârsta de partea sa pentru că are doar 23 de ani. Încercăm să ne întărim în toate compartimentele. Orice echipă are nevoie de întăriri în orice moment. Cred că se va adapta repede pentru că este un băiat de caracter. Acum cred că avem un lot echilibrat în toate compartimentele."
Bryan Otenhoff: „Când am venit aici am fost primit bine şi m-am pregătit excelent alături de băieţi. Cred că am nişte coechipieri minunaţi pentru că toţi ştiu engleză şi vom face treabă bună împreună. Este important pentru Oţelul să se menţină în prima ligă şi voi face tot ceea ce depinde de mine ca să se întâmple acest lucru. Nu ştiam multe despre Oţelul, dar m-am documentat şi am aflat că este o echipă mare a României. Am văzut şi meciul de la Ploieşti şi mi-am dat seama că se joacă tare în Liga 1. Abia aştept să debutez la noua mea echipă."


Articole înrudite