24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Oţelul se salvează prin oţelari adevăraţi”
„Oţelul se salvează prin oţelari adevăraţi”

Tradiţia a fost respectată şi sâmbătă, pe terenul sintetic de la Gară, care aparţine fostului oţelar Ion Viorel, a avut loc Cupa Oţelarilor, de fapt o întâlnire de suflet între suporterii cu sânge roş-alb-albastru şi o parte dintre legendele Oţelului. Spectacolul de pe teren a fost total, s-a cântat, s-a scandat, s-au depănat amintiri, totul fiind condimentat cu efecte pirotehnice şi bannere cu texte referitoare la situaţia foarte foarte grea pe care o traversează clubul nostru. Oţelul Old Boys, în formula: Mihai Barbu, Gelu Popescu, Tudorel Pelin, Sorin Haraga, „Max” Arhire, îndrumaţi cu sfaturi de pe bancă de „Tase”, a cucerit din nou trofeul, după ce a învins în finală, la mare luptă, având nevoie de penaltiuri, pe cei de la Peluza Sud. Clasamentul final: 1. Oţelul Old Boys, 2. Peluza Sud Galaţi, 3. Comunitatea Dunărea Bătrână, 4. Dunărea Bătrână, 5. Steel Boys, 6. Presa gălăţeană, care a cedat la limită toate meciurile disputate.  

 

Impresii din tabăra învingătorilor:

 

Gelu Popescu - fost jucător FC Oţelul: „Este super, orice mişcare este benefică pentru toţi oamenii de rând. Mai ales pentru foştii sportivi, care simt nevoia, mai ales după atâta pauză, să facă mişcare, să fie din nou prezenţi în teren”.

Sorin Haraga - fost jucător FC Oţelul: „Încă mai putem să jucăm. Normal, se resimte, ca să spun aşa, bătrâneţea noastră, dar încă mai rezistăm”.

Mihai Barbu  - fost jucător Oţelul: „Mă păstrez. Îmi place, mereu fac mişcare şi mă păstrez în formă”.

Iulian „Max” Arhire - fost jucător Oţelul: „Dacă tot venim să jucăm... cel puţin aşa sunt eu. Când joc nu îmi place să pierd. Dacă se întâmplă să pierd asta e, dar în general nu îmi place să pierd”.

Viorel Tănase - fost jucător Oţelul: „Mai pot (ei, n.r.), dar fac eforturi mari. Se vede, se cam cunoaşte vârsta. Normal că plăcerea de a juca fotbal nu le-a dispărut, de asta mă şi bucur. Astăzi îi ajut din postura de antrenor”.

sursa foto: www.dunareabatrana.ro


Articole înrudite