21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul s-a încoronat regina României
Oţelul s-a încoronat regina României
Sezonul 2011-2012 a debutat excelent pentru formaţia fanion din oraşul nostru. Şi aşa cum s-a întâmplat la finalul campionatului, suporterii au ieşit din nou în stradă să sărbătorească. De altfel, Moldova a fost invadată duminică pânâ noaptea târziu de 3.000 fani, cea mai numeroasă galerie din istorie, la un joc în deplasare al roş-alb-albaştrilor. 1-0 a fost de la vestiare, atmosfera creată de peluza gălăţeană fiind fantastică. Băieţii lui Dorinel Munteanu nu s-au lăsat mai prejos, Grahovac a dat siguranţă, Perendija şi Costin, au fost imperiali în apărare, Râpă şi Sălăgeanu, în nota lor obişnuită, Neagu şi Viglianti au filtrat baloanele la mijloc, Buş, desemnat de organizatori cel mai bun jucător al partidei, şi Ibeh, care le-au înnodat pur şi simplu picioarele adversarilor direcţi, Antal, „bătăuş” la orice minge, Paraschiv sau Pena, gata oricând să dea lovitura decisivă în avanposturi şi, chiar ghinionistul Giurgiu şi Sârghi, în cele 10 minute în care a evoluat şi deznodământul a fost clar. Supercupa României ajunge în vitrina de trofee a clubului Oţelul. De ieri oţelarii au reluat antrenamentele, pentru că peste câteva zile debutează Liga I. Oţelul va juca pe 25 iulie cu nou promovata Petrolul Ploieşti, la Buzău.
Declaraţii:
Marius Stan - director general FC Oţelul Galaţi: „Am prins gustul succesului, este al doilea trofeu pe care îl câştigăm în două luni. Nimeni nu ne poate contesta victoria cu Steaua şi cu puţină atenţie, puteam avea un avantaj mai lejer. Cu emoţii însă, satisfacţiile sunt mai mari. Nu putem spune că suntem favoriţi la titlu în noul sezon dar faptul că am păstrat acelaşi nucleu de jucători şi colectiv pe banca tehnică, ne face să sperăm la lucruri bune şi pe viitor. Vom lupta pe trei fronturi, nimeni nu ştie ce va fi, se poate întâmpla orice dar sunt convins că ne vom respecta cartea de vizită şi ne vom descurca onorabil.”
Gabriel Paraschiv - jucător FC Oţelul: „Ne-am bucurat foarte mult că a fost şi Lucian Bute la Piatra Neamţ, deoarece am vorbit de la supercampioni la supercampion. Am muncit mult şi sper ca rezultatele să se vadă şi în noua ediţie de campionat”.


Articole înrudite