27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul, la prima înfrângere din play-off, Sporting îşi consolidează locul 5
Oţelul, la prima înfrângere din play-off, Sporting îşi consolidează locul 5

Stadionul Milcovul din Focşani poartă ghinion celor de la SC Oţelul. Formaţia condusă de Dorinel Munteanu a întâlnit sâmbătă pe CSM Focşani, într-o partidă ce a contat pentru cea de-a cincea etapă din play-off-ul seriei a 2-a din Liga 3 la fotbal. După un joc aprig disputat, cu ocazii la ambele porţi, focşănenii şi-au valorificat avantajul terenului propriu şi s-au impus la limită prin reuşita lui Rogoveanu din min.41 care a transformat o lovitură liberă din marginea careului. Rezultat final: CSM Focşani - SC Oţelul 1-0 (1-0).
A fost a doua victorie pentru echipa vrânceană după cea din sezonul regulat şi primul eşec în play-off pentru gălăţeni. Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început cu formula: Ursu - Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea - D.Cireş, Jardan, Neagu - Cisotti, Green, Nica. Au mai intrat: Savu, Nistor, Cricimar, Cîrjan. Oţelul se menţine în fotoliul de lider cu 58 de puncte şi se pregăteşte pentru barajul de promovare în eşalonul secund. Etapa viitoare, pe 4 mai, de la ora 18.00, roş-alb-albaştrii vor juca pe Oţelul cu Metalul Buzău.

Lieştenii domină play-out-ul

Sporting Lieşti a jucat în deplasare cu CS Făurei în cea de-a cincea etapă din play-out. Lieştenii au controlat autoritar meciul şi au câştigat la un scor de forfait. Rezultat final: CS Făurei - Sporting Lieşti 0-3 (0-1). Au marcat: Grigoraş, o dublă şi Gicu Iordache. Antrenorul Cristi Brăneţ a început cu 11-le: A.Brăneţ - Bucevschi, Voicu, Maftei, Năstase - Munchiu, Mihu, Sevastian, Iancu - Iordache, Grigoraş. Au mai jucat: Bîrlădeanu, Chiriac, Cucu, Hodorogea, Ştefănescu. Sporting conduce detaşat în play-out cu 41 de puncte şi va juca miercuri în deplasare cu lanterna Sportul Chiscani.


Articole înrudite